Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginuo na odmoru

Stravična smrti - Britanac se strmoglavio 100 m niz vodopad

Megan Fox
Foto: Fox Atomic
1/2
07.01.2013.
u 09:52

Nesreća se dogodila u nedjelju oko podneva prema lokalnom vremenu, a nesretni Britanac bio je u društvu prijatelja kada se poskliznuo i pao u ponor

Stravična smrt zadesila je 20-godišnjeg britanskog turista. Mladić se strmoglavio stotinu metara niz vodopad Wentworh u Australiji. Nesreća se dogodila u nedjelju oko podneva prema lokalnom vremenu, a nesretni Britanac bio je u društvu prijatelja kada se poskliznuo i pao u ponor, piše Sky News.

Na mjesto događaja odmah su stigli hitna i policija, no nakon što su uz pomoć helikoptera pronašli mladićevo tijelo ostalo je samo da ustanove smrt. 

Tamošnja policija zasad nije objavila identitet stradalog. Poznato je da je bio u grupi osam prijatelja, a bili su na odmoru. 

Očevidac događaja kazao je kako je uočio skupinu mladih ljudi koja se "zezala" na stijenama. 

– Tamo je jako sklisko pa su se pomaknuli na drugu stijenu, no u tom času primijetio sam paniku i ugledao mladića kako pada niz vodopad... ispričao je očevidac. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije