Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalno

Strava u Švedskoj: Petorica mladića silovala djevojku (22)

silovanje
Davor Javorović/Pixsell
14.01.2013.
u 10:47

Djevojka je oko 4 sata na -10 Celzijevih stupnjeva hodala prema svojem domu sa željezničke stanice. Na raskrižju ju je s leđa napalo pet muškaraca i silovalo

Švedska policija traži pet muškaraca koji su napali i silovali 22-godišnju djevojku u blizini željezničke stanice Sundbyberg u Stockholmu jučer ujutro, piše Local.

Djevojka je oko 4 sata na -10 Celzijevih stupnjeva hodala prema svojem domu sa željezničke stanice. Na raskrižju ju je s leđa napalo pet muškaraca i silovalo.

– Svih petero je sudjelovalo u napadu no još nije jasno jesu li je svi zlostavljali seksualno – kazao je Stefan Larsson iz stockholmske policije. Kada su muškarci pobjegli s mjesta silovanja, djevojka je uspjela nazvali prijatelja koji je zatim obavijestio policiju.

Policija pretpostavlja da su napadači muškarci u dvadesetim godinama. – Imamo neke tragove te skupljamo snimke sa sigurnosnih kamera – rekao je Larson te dodao da se grupna silovanja u vanjskim prostorima događaju jako rijetko, a posebno je to neuobičajeno zimi.

Djevojka u napadu nije teže fizički ozlijeđena te je već tijekom jučerašnjeg dana puštena iz bolnice.

>>Novo silovanje u Indiji: Sedmorica napastovala djevojku

>>'U 17. godini silovalo me više muškaraca, ali vrlina nije u vagini'

Ključne riječi

Komentara 42

AA
aabbcc
18:53 14.01.2013.

14.01.2013. u 18:17h Meggi je napisao/la: @ gosp. lopove - vidim, hoćeš se pametniji od Boga? Blago tebi... _____ Da mnogi su danas pametniji od Vas koji ste izmislilli "veoma primitivnog G. Boga" ..... Trebate izmisliti nekog modernijeg i pametnijegeg kao i onoga sto ponapija zedni i gladni narod i djecu, pretvarajuci im svu vodu u vino i rakiju.

Avatar -Piktor-
-Piktor-
11:34 14.01.2013.

Hmmm. Dakle SVEDSKA nije niti toliko udaljena od INDIJE. Nadam se, da nem nisu domaci Balkanci.

Avatar babas
babas
16:12 14.01.2013.

Kakva je to vijest? Pa i u Hrvatskoj imamo skoro svakodnevno redaljke,ali žene to rijetko prijavljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije