Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava

Strava kod Vinkovaca: Otac mrtav, majka ozlijeđena, a sina još traže

policija (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
1/5
01.01.2011.
u 13:43

Psihički poremećeni mještanin Starih Jankovaca živio je skupa s roditeljima u obiteljskoj kući.

Nikola Karatović(74) iz Starih Jankovaca pokraj Vinkovaca nađen je u novogodišnjoj noći mrtav u svojoj kući, a njegova supruga Ljubica (72) teško ozlijeđena. Ona je s ozljedama glave opasnim za život prebačena u vinkovačku Opću bolnicu.

Bračni je par najvjerojatnije izudaran drvenim predmetom, a počinitelj je pobjegao s mjesta događaja te policija za njim intenzivno traga. Prema nekim indicijama, sumnja se da je nesretne starce izudarao njihov 39-godišnji sin, inače psihički bolesnik.

Živio je s roditeljima u obiteljskoj kući, a policija je jučer za njim pokrenula potragu. Mještane Starih Jankovaca ovo je surovo ubojstvo potreslo. Kako kažu neki od najbližih susjeda Karatovića, nisu previše iznenađeni jer je njihov sin, tvrde, imao psihičkih problema te su ga svi u selu uglavnom izbjegavali. Navodno je već odlazio od kuće, a da nitko nije znao kamo ide.

Komentara 23

MA
MagicSerb
01:19 02.01.2011.

Uplašio se on petardi pa je tako sluđen opičio po starcima...

FE
Felicijen
15:46 01.01.2011.

Jednostavno su mu išli na živce....

ZA
zadranin
15:47 01.01.2011.

pa koliko je luđaka na slobodi,po ovim ubojstvima u lijepoj našoj na desetine tisuća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije