Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

FOTO Strava kod Dubrovnika: U sudaru tri vozila dvije osobe poginule, dvoje je ozlijeđenih

Foto: dubrovački dnevnik
1/6
09.04.2024.
u 23:20

Više informacija biti će poznato kada očevid ove prometne nesreće bude gotov u cijelosti, javlja policija

Teška prometna nesreća dogodila se večeras kod Dubrovnika, izvijestila je policija. U prometnoj nesreći na DC-8 u mjestu Ratac sudjelovala su tri osobna vozila, a dvije osobe smrtno su stradale, dok je još dvoje ozlijeđenih prevezeno u dubrovačku bolnicu. 

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako su poginuli žena i muškarac u automobilu makarskih registarskih oznaka. Dubrovački vjesnik pak navodi kako se radi o bratu i sestri sa zapadnog dijela Dubrovačko-neretvanske županije. Neslužbene informacije navode i kako su jednim automobilom stranih registracija upravljali albanski državljani.

Na mjestu prometne nesreće slijedi očevid kojim će, uz asistenciju policijskih službenika, rukovoditi zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Dubrovnika. Promet na ovom dijelu Jadranske magistrale je u potpunosti zatvoren i preusmjeren na alternativni pravac preko mjesta Majkovi. Više informacija biti će poznato kada očevid ove prometne nesreće bude gotov u cijelosti, javlja policija. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

Avatar tabadjija
tabadjija
07:13 10.04.2024.

Top kombinacija je ta dionica i albanski šoferi. Nezna se sta je gore. Ko se vozi tuda zna, kad se dodje to tog dijela svi izgube pamet i vise se vozi na lijevoj nego desnoj strani. Uzrok je naravno sto taj dio i cijeli dubrovacki kraj nema postene brze ceste.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:20 10.04.2024.

Kaj je tu strava????.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije