Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevrnuo se autobus

U stravičnoj prometnoj nesreći u Zambiji više od 50 poginulih

nesreća bus
Zeljko Mrsic/PIXSELL
07.02.2013.
u 14:30

Nesreća se dogodila jutros oko 7 sati po lokalnom vremenu u četvrti Chibombo, kada se kamion sudario s džipom pri čemu je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u putnički autobus

U prometnoj nesreći putničkog autobusa koji se prevrnuo nakon sudara s kamionom poginulo je najmanje 50 osoba.

Nesreća se dogodila jutros oko 7 sati po lokalnom vremenu u četvrti Chibombo, kada se kamion sudario s džipom pri čemu je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u putnički autobus, javlja Africa Review.

Za sada nije poznat točan broj žrtava jer su neki putnici i dalje zarobljeni ispod prevrnutog autobusa. Jedan od izvora kaže da je samo deset osoba preživjelo nesreću, a ozlijeđeni su prevezeni u lokalnu bolnicu.

>>VIDEO Nije za one slabijeg srca! Nesreća koja ledi krv u žilama

Komentara 1

DU
Deleted user
15:40 07.02.2013.

I zato me zaboli za zambiju, moglo ih je izginuti I 50,000 a ne samo 50

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije