Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJULJANO POVJERENJE
Povratak na članak

Stranke ne žele otkriti tko su im kreditori: 'Ljudi moji, pa to su minimalni principi transparentnosti'

Političke stranke su krajem 2014. iskazale ukupno 23.098.673 kuna obveza za kredite i zajmove.

Komentari 6

DE
Demokracija6
11:28 12.07.2016.

SDP još uvijek nezakonito raspolaže sa nekretninama CKSKH. u Hrvatskoj, Sloveniji i drugim državama. Ti kriminalci su prisvojili vlasništvo Republike Hrvatske.

VL
LI
lijevcapolje
10:47 12.07.2016.

ako stranka nije sposobna samu sebe financirat i biti barem u 0......kako ce takva stranka voditi drzavui???? ma koje su ovo gluposti??? strankama krediti??? svasta

VL
DE
dernek
12:31 12.07.2016.

Ovaj Gong se pretvorio u FBI ili drzavno odvjetnistvo sta oni umisljaju sebi i ko je dozvolio da se oni financiraju iz proracuna,drzava u problemima a udruga mali milion Koje se financiraju iz proracuna i Koje su u sluzbi oni vladajuci to treba prestati potpisati peticiju da se sve udruge skinu sa drzavne sise nek se stave na trziste ne od nasih poreza da zive ko bubreg u loju i sa strane ubacivaju nered i kost medju narod.

VL
MA
mark27
07:43 13.07.2016.

tko još vjeruje gongu otvoreno se svrstao na ljevu stranu više se ne smije zvati GONG

VL
OS
osica
12:17 12.07.2016.

Ovrha? "svima ane samo njima" Ma da to je samo za odabranu sirotinju vlast namijenila, a za sebe "med i mlijeko, krave muzare .." Kako to ne znaju raspolagati novcem ? " da puno košta mazanje očiju narodu, ipak nešto ipak nešto netko i vidi , pa treba stalno mazati a to košta." S druge pak strane kako građani, koji jedino još nemaju porez na zrak , mogu i moraju sve platiti što ovi na vlasti smisle, pokazije 320.000 blokiranih , što građana što pravnih subjekata. Nisu transparentni " a koje je mulja nje transparentno, još kad kažu da je to u zaštiti vjerovnika pa ne smiju reći". Sijećam se Guberine " Puno lipih stvari al ne smijem reć"

VL
DU
Deleted user
11:40 12.07.2016.

desni tisak bi sada zelio sakriti muljazu zlocinacke organizacije hdz i sve prebaciti na ljevicu. no pasaran!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.