Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA PRAVA

Štrajkači osječke Pivovare: Tražimo isplatu dogovorenog!

pivovara
PIXELL
13.03.2010.
u 12:47

Posrednik u sporu, poslan ispred Gospodarsko-socijalnog vijeća Grada Osijeka, dogradonačelnik Ivan Vrdoljak uvjeren je kako će se "zajednički jezik" pronaći u ponedjeljak.

OSIJEK - Da se ne igra sudbinama njihovih obitelji još jednom su radnici osječke Pivovare pokušali ukazati direktoru Ivanu Komaku. Prosvjedujući ispred tvorničke porte u simboličnih 5 do 12, regionalni povjerenik Sindikata HUS-a Bruno Horvat ispred okupljenih štrajkača koji su ovoga puta doveli i svoju djecu, poručio je: "Tražimo da se plati ono što je dogovoreno!". Posrednik u sporu, poslan ispred Gospodarsko-socijalnog vijeća Grada Osijeka, dogradonačelnik Ivan Vrdoljak uvjeren je kako će se "zajednički jezik" pronaći u ponedjeljak.

- Očekujem da će ponedjeljak biti ključni dan jer situacija u tvrtki svakim danom postaje sve ozbiljnija. Vjerujem da ćete dobiti ono što tražite. Čestitam vam na homogenosti jer ste na zimi izdržali 18 dana. Molim vas samo da kada štrajk završi, vratite se svojem poslu kako bismo svi skupa ponovno mogli biti ponosni na osječku Pivovaru - rekao je Vrdoljak.

Dan D za osječke pivarce trebao bi biti ponedjeljak budući je na osječkom Županijskom sudu zakazano ročište na kojem će se odlučivati o zakonitosti štrajka, dok bi se u podne za istim stolom, po treći puta trebale naći sukobljene strane - štrajkaši i direktor Ivan Komak uz medijatora Ivana Vrdoljaka.

Komentara 2

TO
toni0705
10:10 14.03.2010.

dobro koji je k tim ljudima? imaju posao, uredno dobivaju plaću.. izmanipulirani od masno plaćenih sindikata koji ovim putem pravdaju svoje postojanje. i djecu su doveli?! ma sram vas bilo! pitajte kako je onima koji rade, a plaću nisu dobili.

SK
santa klaus
17:25 15.03.2010.

A di su piz..Šišljagić i Bubalo.Šta sad ne donesu kobasice i kotlovinu...poslali oni Glavaša.HAHHA.Pozdrav iz Hercegovine, vaš Branimir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije