Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon niza napada
Povratak na članak

Strah od napada prazni manifestacije po Njemačkoj

„Mi pokušavamo potištenu atmosferu odagnati pojačanim sigurnosnim konceptom“, kaže glasnogovornik tradicionalnog Libor festivala u gradu Paderbornu u Vestfaliji

Komentari 7

MM
mao.mio211
17:40 26.07.2016.

Ovako će biti i u Hrvatskoj ako nastavimo primati migrante u okviru Briselskih kvota.

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:25 25.07.2016.

goni bandu nazad!!!

VL
Avatar d-ano
d-ano
23:25 30.07.2016.

,,,prica mi prijatelj iz njemacke ako nemas mjesta u za sjest u Busu dovoljno je lagano rec alafuekber mjesto s e nadje voma brzo,,,skoro se isprazni bus,,,,

VL
RA
Rangostar
09:18 27.07.2016.

Nije problem,zaustavit muslimane da dolaze u EU, veci je problem zaustavit nas da idemo knjima. Kao sto radimo stotinama godina. Sjever Afrike prica francuski,kako je to moguce ? Evo prijedlog za pocetak, prestanimo kupovat tj.krast naftu iz muslimanskih zemalja. Haha,ne vjerujem da ce zapad uvesti sankcije tog tipa.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:46 04.08.2016.

kako si nijemci uopće i dozvoljavaju planirati održavanje oktoberfesta, te jedne pijanke, koju muslimani ne trpe?! gdje je tu sad moral, pravo na različitost, gdje je tu ta europska civilizacijska norma koja je navodno jako visoko postavljena što se tičee različitosti...? nisu migranti krivi. nisu oni došli u europu zato jer u njoj ima više cvijeća i muzeja. treba se prvo zapitati zašto su oni otišli, napustili svoj dom. kad to savladate, pitajte vi vaše političare zašto su razorili njihovo društvo i organizaciju života, njihovu državu? s kojim ciljem je libija morala pasti, irak, afganistan, sirija...? novac?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.