Dražen Ćurić
Povratak na članak

Strah od duhova prošlosti vodi do kuknjave kad ostanete bez pendreka i prislušnih uređaja

MUP je pripao Vlahi Orepiću, Orešković je nakon natezanja uspio instalirati svog čovjeka na mjesto šefa tajnih službi, a Ministarstvo pravosuđa zauzeo je zemljak i čovjek od povjerenja Bože Petrova. Na čelu DORH-a ostao je Cvitan. HDZ je došao na vlast, ali nije uspio ovladati centrima moći koje je smatrao svojim neprijepornim lenom

Komentari 2

DU
Deleted user
21:18 26.05.2016.

Autor je jako dobro složio kolaž i ukazao na bit sukoba - uvijek osobni i klijentelistički interesi na štetu nacionalnog. Tekst sliči na "In memoriam" Tomislavu Karamarku i njegovom načinu vođenja stranke. Možda se nešto promijeni u subotu na izbornom saboru HDZ-a i stranka ipak krene putem normalne demokršćanske stranke.

VL
DU
Deleted user
02:27 29.05.2016.

Sve bi bilo dobro u ovom članku da nema "rupe" - nigdje se ne spominje SDP i njihov kriminal, niti se objašnjava zašto SDP-ovi kadrovi nisu u 4 godine na vlasti pokušali riješiti afere za koje se kaže da ih HDZ svojim ljudima sada želi zataškati. Ne vidim tu logike. Ako HDZ želi zgrabiti represivni aparat da bi zaštitio svoje afere, zašto SDP-ovi kadrovi nisu rješavali te afere zadnje 4 godine?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.