Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Strah i trepet u ulici kemije i biologije

Je li slučajno što dječak odrasta bez zaštite svojih roditelja?

Komentari 7

OS
osica
12:47 21.04.2014.

što se tiče "vremešne nastavnice koja trenira neku svoju bolesnu stogoću" na jednom učeniku , još više me zabrinjavaju oni koji su to vidjeli , bili dužni vidjeti, znali su, a predugo šutili, posebno mislim na sporost ravnatelja kao odgovorneorne osobe- " učenik je upisan tvrdi ravanatelj , a nastavnica kaže da nije - ma lud zbunjenoga i tako to traje tri mjeseca " A ravnatelj kako pjeva Cetinski " "čovjek od leda- ni glasa onda kad treba" . Ništa čudno ," fotelje ne govore".Da sam bila u njegovoj poziciji "prije bih srušila školu nego to dopustla". Sramotno- što je mislio jedan ožiljak više ili manje u duši tog dijeteta- svejedno je. Eto , uvijek podržavam nastavnike u borbi za njihova materijalna prava, ali bog i bogme neki ih ne zaslužuju. Mirovina, burza - ima onih koji znaju , mogu, hoće.

VL
KS
Ksantipa
13:49 21.04.2014.

Po meni je za sve kriv ravnatelj škole. To se nije smjelo dogoditi. A kad se već dogodilo, moralo se sankcionirati, a ne razvlačiti kao slučaj po medijima. Bilo bi to možda dobro pokazati, da nije dijete u pitanju, kakoko bi se dobila slika našeg školstva, ljudi koji njemu rade i upravljaju.

VL
Avatar imotska115
imotska115
13:54 21.04.2014.

Zamislite sto taj mali misli o toj uciteljici, samo si mogu zamislit. Sijecam se za vrime KPJ ako ti tata nije bio u partiji dobio si ovakav tretman. Zasto niste napisali ime te grbe uciteljice da vidi cijela Hrvatske kakv imamo odgoj djece u skolsma. Gdi je sad gosp. Jovanovic.

VL
DU
Deleted user
16:33 21.04.2014.

Zašto istraga nije došla do ubojica ostale djece stradale u agresiji na Hrvatsku.Čemu isticanje istraženog ubojstva jednog djeteta,dok je još neistraženo 400 djece žrtava , svaka ima svoje ime i prezime, uz ime i prezime slobodnog ubojice.

VL
JU
justina
16:36 21.04.2014.

U skolama se dogadja svasta. ravnatelji sute jer su oni odgovorni. Oni upisuju ucenike BEZ potrebnih bodova. Oni zaposljavaju 'nastavnike' BEZ potrebnih diploma, polozene PPI, polozenog strucnog ispita. Oni navlace pune satnice onima koji imaju 5 sati nastave (tjedno). .. . Ravnatelji sute jer su upravo ONI od odgojno-obrazovnih ustanova napravili poljoprivredne zadruge.

VL
Avatar Django
Django
19:54 21.04.2014.

majlena, nije laž. Premnogi su oni kojima nije bilo dopušteno školovanje jer im je netko od roditelja bio "neprijatelj naroda".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.