Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jastrebarsko

Stradala na povratku iz crkve

policija
arhiva vl
14.01.2010.
u 19:16

Neslužbeno, žena je hodala uz rub ceste, sa štakom, navodno se vraćajući iz crkve. Automobil ju je udario na samome kućnom pragu.

ZAGREB - Barbara K. (82) podlegla je teškim ozljedama zadobivenima u naletu automobila u Čaglju kraj Jastrebarskog, kod kućnog broja 13. Staricu je udario automobil oko 17.45 sati, a kada je stigla hitna pomoć još je bila pri svijesti.

Ipak, preminula je sat vremena kasnije u Općoj bolnici Karlovac. Neslužbeno, žena je hodala uz rub ceste, sa štakom, navodno se vraćajući iz crkve. Automobil ju je udario na samome kućnom pragu.

Komentara 3

PU
placenik_udbe
08:50 15.01.2010.

jos jedan primjer da nije bas pametno ic u crkvu:)))

MM
Mladen Miletić
01:02 15.01.2010.

17.45 sati, a kada je stigla hitna pomoć još je bila pri svijesti. Ljudiu znaju koji su malo svjetliji kada se doveze 82 godišnji u bolnicu da mu se pruži pomoč tako da mu se izmjeri tlak i u krevett pa čemo vidjeti šta če biti sa njim sutra prekosutra ako preživi. ! Hodanje uz i po cesti jel država negradi sigurnie pješačke nogostupe. Greška krivica. Nadalje ljudi koji se moraju kretati uz cestu morali bi nosti reflektirajuče oznake ili neko osvjetljenje radi vlastite sigurnosti

OB
-obrisani-
12:23 15.01.2010.

placenik_udbe,dao bog da se i tebi desi tako nesto po povratku iz tebi DRAGE USTANOVE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije