Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez milosti

Stopostotni invalid: Mirko Hrgović udario me šakom i slomio protezu

Mirko Hrgović
Antonio Bronić/PIXSELL
05.07.2012.
u 08:49

Kako neslužbeno doznajemo, Mirko Hrgović na ispitivanju na policiji opovrgavao je Jerčićeve navode da ga je "nokautirao"

Stopostotni invalid s protezama na obje noge Ivica Jerčić Stipe (56) prijavio je policiji da ga je igrač RNK Split Mirko Hrgović udario u glavu i teško ozlijedio. U nedjelju navečer, oko 19.30 sati, Hrgović je sa suprugom išao iz Sumpetra pokraj Omiša. Za upravljačem njihova automobila nalazila se Hrgovićeva supruga, a iza njih vozio je Jerčić koji se htio parkirati na njihovo mjesto.

Hrgovićeva supruga vozila je u rikverc i udarila u Jerčićev auto. Jerčić je izišao i izderao se na nju. Bio je, priznaje, malo nepristojan, ali ni ona nije bila puno blaža.

Iz Nissana je potom izletio Mirko Hrgović i prema Jerčićevu kazivanju, udario ga otvorenim dlanom po licu iako je mogao vidjeti da je invalid. U padu na tlo jedna proteza mu se slomila, a ima i podljev oko oka i masnicu na nosu.

Kako neslužbeno doznajemo, Mirko Hrgović na ispitivanju na policiji opovrgavao je Jerčićeve navode da ga je "nokautirao".

Komentara 5

AA
Aartur
09:24 05.07.2012.

Za mlatiti starce i invalide su jaki, ali kad u goste dođu Debrecen ili Lyon, onda ih je strah i primiti loptu, a kamoli s njom prijeći na protivničku polovicu

C1
c11dugi
09:29 05.07.2012.

Bivse "Hajducko srce", pa igrac Dinama iskljucivo radi novaca. Dovoljno za opisati karakter.

AB
al_bundy
09:30 05.07.2012.

zanimljivo kak' samo onak usput napomenu da ju je iznerviran opsovao (sigurno joj nije rekao kozo) kao da se nije desilo. Na drugom portalu piše da ga je opalio otvorenim dijelom dlana, znači pljusnuo mu je šamarčinu nakon što mu je ovaj tko zna kako sočno psovao ženu/curu/prijateljicu... Ne znam kaj je očekivao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije