Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel
Povratak na članak

Propada tri tisuće tona donirane stočne hrane

Poljoprivrednici su uložili znatna sredstva u pripremu donirane hrane i umjesto da je već kod onih kome je namijenjena, sada stoji deponirana na otvorenom u privremenim i neadekvatnim skladišnim uvjetima, te zbog lošeg vremena i kiše naglo propada. ­

Komentari 2

TH
than
02:21 22.08.2014.

Ma ova drzava je doslovno da je netko drugi uzme. Poplave, gospodarstvo propada, a vladajuci lijepo se svrckaju po moru... Cujem danas da niti skolu nece zavrsiti na vrijeme. Kao sto i napisah da nece. Negativna selekcija jos iz bivse drzave pa na ovamo, zaposljavanje podobnih i nesposobnih upravo dovodi do svega ovoga. Raspada drzave... Lustracija pod hitno i sve to rastjerati.

VL
ZV
zeljko.visnic
13:37 23.08.2014.

evo kako su to u tounju lijepo riješili ljudi dovezli bale sijena u skladište a pošto nije bilo prevoza do slavonije načelnik sijeno podjelio mještanima i problem riješen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.