Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tek smo na početku

Što su učinili? "100 dana Vlade kroz 100 sekundi na internetu"

Akropola, Atena
Foto: Reuters
1/2
01.04.2012.
u 13:24

– U prvih 100 dana donijeli smo proračun niži za 3,4 milijarde, donijeli smo tešku odluku o brodogradilištima, zadržan je kreditni rejting, uvodi se red u plaćanje poreza – stoji u poruci Vlade

Točno sto dana Kukuriku koalicija na čelu sa Zoranom Milanovićem je na vlasti. Vlada je povodom toga na svom YouTube kanalu objavila video s osvrtom na protekla tri mjeseca, odnosno koliko su bili prisutni na internetu.

– 100 dana Vlade kroz 100 sekundi na internetu. U prvih 100 dana donijeli smo proračun niži za 3,4 milijarde, donijeli smo tešku odluku o brodogradilištima, zadržan je kreditni rejting, uvodi se red u plaćanje poreza, pripremaju se investicije, referendum za ulazak u EU prošao je dvotrećinskom većinom. Tek smo na početku – stoji u potpisu videa.

Objavili su ga i na Facebooku uz poruku "ovog videa ne bi bilo bez vas".  

No, građani mnogo toga zamjeraju vladajućoj koaliciji. Najviše kritika ide na račun nezaposlenosti i poskupljenja. Više od tisuću pitanja postavljeno je premijeru Zoranu Milanoviću preko Facebooka, a on će svoje odgovore građanima dati sutra od 10 sati.

Ključne riječi

Komentara 54

Avatar madcap
madcap
13:48 01.04.2012.

Dobro je da su u stalnoj komunikaciji s građanima.

OB
-obrisani-
13:56 01.04.2012.

Kao i svaki režim koji radi suprotno obećanjima potrebno je preko medija govorit upravo suprotno, samo je vaćno da se dovoljno često i dugo govori. Ljudi će s vremenom povjerovavati !!

MO
modovisisajteMaraschino
14:08 01.04.2012.

najveci uspjeh Vlade u 100 dana je da su otvorili profile na Fejsu, Tviteru....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije