Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.11.2023. u 09:30

Kako stvari stoje u našoj državi, ne bi bilo čudno da učenici koji su Pernara gađali jajima zarade prijavu za remećenje javnog reda, dok on nastavlja obilaziti škole

Komentara 19

Avatar Cohen
Cohen
11:03 30.11.2023.

Po reakciji policie se vidi da pravni okvir za njihovo djelovane ne postoji. Zakonodavac nije imao ni u peti da bi netko mogao raditi ono što radi Pernar, zasigurno u nadi da opet dospije u Sabor. Njegovi savjeti mladima da piju otopinu joda ipak spadaju u nadrilješništvo, doprinošenje pogoršanju zdravlja zdravih osoba, što je sankcionirano člankom 184 Kaznenog zakona, pa pravni okvir za djelovanje ipak postoji.

MT
mačak tom
11:54 30.11.2023.

Živimo u državi u kojoj se djeca genderiziraju unutar školskog sustava. Pernar postavlja dobre prigovore ravnateljima - "Sada galamite na mene, a unutar škole djeci pričate da se mogu kastrirati i mijenjnti spol!"

GO
goran2hr
14:23 30.11.2023.

Koliko piše, Pernar obilazi oko škola, ne ulazi u škole. Znači na javnoj je površini i komunicira s mladima. U čemu je problem. Ako je problem što neki političar razgovara (vrbuje) mlade, pa prvo vi HDZovci otiđite svojima u središnjicu i tražite raspuštanje mladeži HDZ-a. Po tome ste vi (HDZovci) i SDPovci još gori od Pernara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije