Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNA MORA

Što se događa s četiri hrvatska para uhićena u Zambiji s posvojenom djecom? Optuženi za trgovinu ljudima

26.12.2022.
u 23:37

– Za one koje zbunjuje zašto su četiri hrvatska para išla u Zambiju po djecu iz Konga, pojasnimo kako se u Kongo praktički ne može ući zbog sigurnosnog stanja u toj zemlji. Prije su naši građani odlazili u Keniju kako bi posvojili dijete iz Konga, a sada se, očito, ide u Zambiju. Procedura je prije trajala 9 do 10 mjeseci, no iz razgovora s današnjim posvojiteljima može se čuti kako je znatno skraćena i traje tek dva do tri mjeseca. Papire sa sirotištem iz kojega je dijete rješava odvjetnik – govore nam upućeni.

Komentara 59

DU
Deleted user
23:50 26.12.2022.

Bilo bi zanimljivo objaviti imena tih ljudi, pa da se malo vidi kojim to vrlo aktivnim udrugama u Hrvatskoj pripadaju.

Avatar American_ninja
American_ninja
00:01 27.12.2022.

ljevičari išli u shopping

LL
Litos(l)av
23:43 26.12.2022.

Otkad je trgovina djecom postala ''posvajanje"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?