Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što reći na ustašovanje Vučićeve Srbije nego 'ljudi, pa jeste li vi normalni!?'

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao odluku o zabrani posjeta Jasenovcu
Antonio Ahel/ATAImages
19.07.2022. u 07:42

Iako se u ludilu zbog Vučićeve 'privatne posjete' jedino reakcija Milorada Pupovca nije smjela dogoditi, ipak nije on u poziciji Borisa Tadića da mu prigovori što marketinški koristi žrtve u Jasenovcu.

Ključne riječi

Komentara 79

CE
centirion
08:02 19.07.2022.

Pelješki most, Hrvatska u Euro Zoni, Euro kovanice se kuju ! Turisti navalili hrvatsko more! Zavist je velika bolest

Avatar El Indio
El Indio
07:50 19.07.2022.

Koga briga sta se misli preko Dunava

PR
prajdali100
08:07 19.07.2022.

Kristalno je jasno da Vučić poznaje protokol.Znao je i kako će reagirati Hrvatska,to se u šahu zove " iznuđen potez".Sve je ukalkurirao,nije ni htio posjetiti Jasenovac,htio je predstavu da ispadne nekakva " žrtva". Radi se o sociopatu za koga je urađen detaljan psihološki profil i na čije ponašanje se u HR odnose sa totalnim ignoriranjem.To ga totalno izluđuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije