Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
registar branitelja

Ademi podržava objavu Registra. Rojs: Ne sramim se ratnog puta

'30.05.2008.....zagreb...unu....Zupanijski sud u Zagrebu,Izricanje presude Norcu i Ademiju.osloboden ademi.foto:Marko Prpic/Vecernji List'
Foto: Marko Prpić/Večernji list
1/3
Autori: lk/VLM, tli/VLM
19.12.2012.
u 18:17

General Rahim Ademi podržava objavu Registra i smatra da je on trebao biti objavljen i prije

Nakon što je u srijedu svjetlo dana u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti konačno ugledao najčasniji popis u povijesti Republike Hrvatske pod nazivom “Imena za vječnost”, svoje su mišljenje o popisu onih koji su časno branili svoju domovinu izrekli i neki od poznatijih hrvatskih generala.

– Registar branitelja nije toliko važan koliko je važno to što je dokazano da smo vodili najčišći rat – smatra admiral Davor Domazet Lošo, dok bivši ministar obrane Pavao Miljavac drži da je objava politička odluka. – Bojim se da od registra neće biti koristi, a bojim se i pogrešnih podataka – precizirao je Miljavac.

General Rahim Ademi podržava objavu Registra i smatra da je on trebao biti objavljen i prije.

– Svoga se ratnog puta ne sramim. Svi pravi branitelji također se ne trebaju bojati objave – poručio je Ljubo Ćesić Rojs, čije se ime također može naći na popisu koji se može provjeriti na stranici www.registar.branitelji.hr.

>>Ministar Matić objavio Registar branitelja!

Komentara 5

ZL
zlako
18:46 19.12.2012.

Blagoslovljen Božič branitelji Hrvatske i onima koji su ratovali i onima koji sad rade i pune proračun za njihove penzije jer oni ne privređuju.Mislim večina jer ja još radim i punim fond.

Avatar Naravno
Naravno
18:55 19.12.2012.

Ratni vojni invalid živi bez struje i vode, sa 150 kuna mjesečno U Islamu Grčkom sa 150 kuna invalidnine, bez struje i vode živi hrvatski ratni vojni invalid Tomislav Šantić

HS
hsinisa
10:23 20.12.2012.

Politkantsvo u kojem se ne razlikuju komarci od slonova...tako izgleda registar branitelja, a na taj način su se dijelile braniteljske povlastice, prava na povoljnije braniteljkse mirovine, školovanje i sve drugo, a uz to i poplava odlikovanja koja nemaju veze s sudjelovanjem u akcijama i ratu.....sve je to nakaradno što se mene tiče i pokuša da se, kao što je i KRADEZE za svoje izborne godine, nekakvom brigom za ljude koji su iznijeli rat dobiju politički glasovi na lokalnim izborima.. sve bez okusa i mirisa, bez prave rakcije na povlastice ljudima koji nisu vidjeli rata, a uživaju povlaštene statuse i mirovine, nose ne zaslužena ratna odlikovanja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije