Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokolj u Istanbulu
Povratak na članak

Što kalifat bude manji, udari džihadista bit će veći

Džihadistički napad odnio je najmanje 41 život (od toga 13 stranaca), a ranjeno je 239 osoba, objavila ja jučer policija u Istanbulu

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
07:40 30.06.2016.

koje konstrukcije, bezvezne. što sad, najbolje je bilo kad se kalifat širio, nije bilo nemira po europi, ne. išli europljani malo u vikend ratovanje, pustili bradu, i malo se proveselili za robinjama, malo pucali. kad je rus rekao da je je ovog pira dosta i udario, na noge se digli ameri, radi kojih je i došlo do problema. ovaj problem je teško riješiti, jer veliki imaju oprečne namjere. izrael i dalje okupira dio sirije, nikom ništa. saudijci financiraju teroriste, nikom ništa. sad, kako su cijene nafte pale, iz arabije stiže jako malo para za igre bez granica, pa teroristi popuštaju. još je svega par većih gradova u siriji ostalo okupiranih, i onda bude kraj. ispuhao se balon. oni drže pustinju.

VL
Avatar mason
mason
08:02 30.06.2016.

Njih treba predati lokalnim drzavama da im sude. Zato sto su tamo radili zlocine. A ne u Skandinaviji gdje ce odlezati par godina i tuziti drzavu kako nije dobio toplu kavu.

VL
OP
opančar
08:16 30.06.2016.

putine care ti najbolje znaš s njima, samo udri

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:07 30.06.2016.

Vec ih 6 godina tzv. demokratski zapad naoruzava, oprema , placa i obucava, a sada su ISIL-ovci odlucili otkinuti ruku koja ih je hranila. Ovi "zapadni obavjestajci" nikako da nauce, vec im se jednom razbilo o glavu naoruzavanje terorista u rujnu 2001 godine kada su se njihovi ucenici okrenuli protiv ucitelja, ponavlja se ista stvar u Iraku, Libiji, Siriji, Jemenu, Egiptu itd. Biti ce jos gore jer ovih ima vise I jos su vise divlji od mudjahedina. Nevjerojatno je kako ti zapadnjaci nikako da nauce, ponavljaju iste greske a smatraju se jako "pametnim".

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:44 30.06.2016.

Pa to sa reakcijama kalifata je bar za nas domoljubne balkance normalna stvar jer i kod je tako da što smo više rasprodati, zaduženi i češče kopamo po kontejnerima to sa više žara vjerujemo i zagrizemo na od strane bogatih servirane domoljubne bajke, sanjamo da smo svoji na svome u svojoj neimaštini i bajke ganjamo da nedamo ni milimetra onog što je uglavnom več u stranom vlasništvu.

VL
Avatar ivek
ivek
09:11 30.06.2016.

kaj lupate i lazete vis novinari...ppk terpristicka organizacija,,turci i kurdi vec ratuju u turskoj,,,,,

VL
AL
alphazulu99
08:06 30.06.2016.

Amerikanci su promijenili nacin ratovanja. Vise ne salju svoje vojnike u rat nego stvaraju razne ISIL-e, Al quaide, Al nusre i slicne organizacije koje ce ratovati za postizanje americkih ekonomskih i politickih ciljeva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.