Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što je vama dramatičnije, zima u SAD-­u, ili uništavanje Imunološkog zavoda?

U Kaštelima radnice u državnoj firmi tjeraju na besplatan rad. Neka sada Linić kazni sebe

Komentari 3

MR
MrkiMedo
19:18 11.01.2014.

Uništavanje Imunološkog zavoda je prvorazredni Skandal! Ova Vlada nema nimalo osjećaja za nacionalni (ili ako hoćete, državni) interes. I nastavljaju pretvorbu dobro uhodanim načinom. Prije izbora su se umivali u poštenje i demokraciju i mnoge su prevarili (mene nisu).

VL
RS
rasta sev
18:47 11.01.2014.

Vlada RH nije po EU standardima i treba u stečaj, samo koga imenovati za stečajnog upravitelja?

VL
Avatar MK
MK
09:00 13.01.2014.

To je doduse katastrofa - ali ne cudi me da upravo HNS gasi Imunoloski zavod da nam podvali jos nekakav JPP "Javno-Privatno-Partnerstvo"... ...Lijepo je Vesna Pusic vec u svojoj knjizi g. 1986 "Industrijska demokracija i civilno društvo" napisala sto namjeravaava - zato se nebi trebala vadit na to da su drugi prije nje krivi da HNS danas gasai Imunoloski zavod. ...To ce vjerojatno dobit neki "privatnik" u ruke, a "javnost" ce biti tu da podmiri razlike negativnoga poslovanja - vjerojatno ce tako izgledati to naj novije JPP.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.