Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što dobivamo hvatanjem u kolo s Erdoğanom

Kada sljedeći američki predsjednik pokrene reformu NATO-a, a možda ga i potpuno ukine kao beskorisnu i skupu mašineriju, Turska će biti prvi kandidat za izbacivanje. Okretanjem SAD-a Iranu, Turska ima razlog za nervozu jer prestaje biti miljenik Zapada. O njezinu članstvu u EU nitko razborit ozbiljno ne razmišlja

Komentari 3

PI
pipnicar
10:54 01.05.2016.

Turska nije bolesnik Europe, fizicki je jaka i zdrava, a 'sihocki' ne zaostaje za 'normalnim licemjernim ' europskim zemljama koje stite svoje interese s puno vise putra na glavi.

VL
BA
bakulušić
21:43 01.05.2016.

Turska nije politički Liliputanac i igra veliku ulogu a osobito je važna zbog Bosne i Hercegovine. Ako ćemo slijediti logiku gospodina Ristića, onda je najbolje ono što rade SDP-ovci, da se vežemo za London jer će on još dugo gospodariti svijetom. No, njima, pored Srbije, nije potreban još jedan igrač na ovim prostorima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.