Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAĆANJE JAVNOSTI S PANTOVČAKA

Stjepan Mesić: Pobijedila je demokracija

mesić
Robert Anić/Pixsell
10.01.2010.
u 23:43

Ured aktualnog predsjednika sve do Mesićeva odlaska s Pantovčaka 18. veljače obavljat će svoje uobičajene aktivnosti uz redovite konzultacije s Ivom Josipovićem radi što učinkovitije tranzicije vlasti.

Pobijedila je demokracija, europska Hrvatska, vrijednosti koje vrijede u Europi kojoj težimo, izjavio je nakon objave rezultata izbora predsjednik Stjepan Mesić koji će 18. veljače svoje ovlasti prepustiti nasljedniku Ivi Josipoviću. Vjerujem da će Josipović ispuniti svoj program na dobrobit svih građana Hrvatske i ove zemlje, poručio je Mesić.

Na upit kako vidi sudbinu Milana Bandića, odgovorio je kako se nezavisni kandidat sada vraća na poziciju gradonačelnika, ali upitnih odnosa snaga u gradu.

Predsjednik Stjepan Mesić rezultate glasovanja pratio je u Predsjedničkim dvorima uz brojne prijatelje, te suradnike. Sve do svojega obraćanja hrvatskoj javnosti, tijek drugog kruga izbora pratio je na čak četiri velika televizora i videozidu.

Ured aktualnog predsjednika sve do Mesićeva odlaska s Pantovčaka 18. veljače obavljat će svoje uobičajene aktivnosti uz redovite konzultacije s Ivom Josipovićem radi što učinkovitije tranzicije vlasti.

Komentara 28

RU
Rugovit
12:47 11.01.2010.

Hvala Bogu da ćemo se riješiti Mesića već jednom. Pitam se samo koliko će još putovanja obaviti do 18. veljače. Treba ipak iskoristit priliku dok ona postoji.

DU
Deleted user
11:48 11.01.2010.

Pobijediti će demokracija kada zakoni budu vrijedili za sve građane jednako, a ne kada mesić to kaže!

LJ
ljiljana
12:35 11.01.2010.

POBIJEDIO JE NJEGOV DVOJNIK I BEZBOZNIK KAO STO JE I ON, ALI NISU KRIVI ONI VEC LUDI NAROD KOJI IH JE STAVIO NA VLAST A SEBE UNAZADIOP 50 GODINA. BOZE CUVAJ JADNU HRVATSKU I OTVORI OCI JADNOM NARODU DA NEPONOVE ISTU GRESKU NA NAREDNIM IZBORIMA AKO DOZIVIMO SA NOVIM GOSPODINOM, VIDIS KAKO JE DOBIO POSEBAN NAZIV STO NIJE NI JEDAN PRIJ, NISU TAKO DALI IME ONOME KOJI JE STVORIO NEZAVISNU I SAMOSTALNU HRVATSKU PRAVOM GOSPODINU POKOJNOM DR. FRANJI TUDZMANU. VJERUJEM DASE SADA PREVRCE U GROBU....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije