Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjenjivo vrijeme

Stiže proljeće: Ovaj tjedan konačno ćemo uživati u suncu

'16.03.2012., Zagreb - Toplo i suncano proljetno vrijeme izmamilo je mlade ljude i turiste da uzivaju na suncu u parku Zrinjevac Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
07.04.2013.
u 23:22

Temperature će se do kraja tjedna u unutrašnjosti zemlje penjati i do 20 stupnjeva tako da nas očekuje pravo proljetno vrijeme, iako se očekuje i mjestimična kiša

Sudeći prema prognozi za ovaj tjedan, proljeće bi nam napokon i vremenski, a ne samo kalendarski, moglo stići. Naime, već u ponedjeljak će u cijeloj zemlji biti pretežno sunčano vrijeme, a takvo nas vrijeme očekuje i ostatak tjedna. Temperature će sutra u unutrašnjosti zemlje tijekom dana biti do 12 stupnjeva, a na Jadranu čak do 18.

Poslijepodne će sa zapada stići postupan porast naoblake, najprije na sjevernom Jadranu, gdje je kasno navečer moguća i kiša.

Temperature će se do kraja tjedna u unutrašnjosti zemlje penjati i do 20 stupnjeva, tako da nas očekuje pravo proljetno vrijeme. Iako nećemo cijelo vrijeme uživati u suncu jer je sredinom tjedna u većini zemlje moguća povremena kiša. Najviše sunca očekuje se u četvrtak.

>> Vakula: Prognoze nisu obećavajuće do sredine travnja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije