Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u dubrovniku

Stijena teška 100 kilograma sa Srđa pala na obiteljsku kuću

dubrovnik,odron stijene,srđ (1)
Dubrovniknet.hr
16.06.2012.
u 19:32

Obitelj Krečak za odron stijene krivi tvrtku Hidroelektra koja u blizini njihove kuće vrši miniranje radi izgradnje trafostanice Srđ.

Obitelj Ive Krečka iz Dubrovnika pukom srećom izbjegla je tragediju kada je u subotu popodne stijena teška oko stotinjak kilograma pala na krov njihove kuće sa obližnjeg Srđa. Dubrovniknet.hr piše da se u trenutku incidenta nitko nije nalazio u kući, ali niti na obližnjoj cesti pa je nesreća izbjegnuta.

Krečkovi za odron stijene krive tvrtku Hidroelektra koja u blizini kuće vrši miniranje radi izgradnje trafostanice Srđ.

- Policija je odmah izašla na teren i obavila očevid, a nitko od tvrtke koja izvodi radove nas nije kontaktirao niti pitao što se dogodilo - kazao je Ivo Krečak koji procjenjuje da je šteta oko 30 000 kuna.

Zdravko Kordić iz Hidroelektre nije znao što bi rekao, ali je istaknuo da je Hidroelektra radove izvodila prema projektnoj dokumentaciji.

Komentara 4

TO
Toni50
19:55 16.06.2012.

Kamen - od 100 kilograma možda od 86 kilograma nije ga nitko vagao da bi netko bolje lagao ... "Stijene" imaju po nekoliko tona ! Ovdje se radilo o običnoj "stijenici" !

DU
Deleted user
23:02 16.06.2012.

Možda majka priroda sama rješava problem bespravne gradnje...(isprika vlasniku na mojem cinizmu ako kuća ima "papire")

SA
sargu123
21:57 17.06.2012.

No , dobro je što je sve prošlo bez žrtava. Gospodin Srđ će mu, nadam se, popraviti krov i problem riješen. Drugi put nek napravi malo čvršći krov kad već gradi "kuću s pogledom" ravno ispod brda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije