Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.04.2015. u 12:37

Bivši predsjednik države Ivo Josipović sinoć je dominirao televizijskim ekranima

Bivši predsjednik države Ivo Josipović sinoć je dominirao televizijskim ekranima. Premda ništa novoga nije rekao, sve je otkrio – osniva novu stranku. Sve ono o čemu se šuškalo još pri kraju njegova mandata, tj. da će okrenuti leđa premijeru Zoranu Milanoviću, obistinilo se i jučer objavio na televizijskim ekranima. A oni, kako se i sinoć pokazalo, vole Ivu Josipovića. Nije ga, kako je to za njega uobičajeno, izbacilo iz takta nijedno pitanje, pa je mirno odgovarao na sve što je iskrsavalo. Tako smo na Novoj TV doznali da se s premijerom Milanovićem čuo još u vrijeme nakon (izgubljenih) izbora, a najavio je i parlamentarne za listopad ove godine.

Na HRT­-u su otkrili kako će biti ljeviji od SDP­-a i da će mu bokove podupirati neki poznati likovi s političke scene, poput Gabrića, Oreškovića i Nobila. Ono što se nikako nije moglo doznati bilo je ime nove Josipovićeve stranke. Bit će to, kako je najavio bivši predsjednik, objavljeno na osnutku stranke. Kada? Najvjerojatnije u svibnju.

Hrvatskim biračima očito eto još jedne zabave. Kao one s predsjedničkom rezidencijom u Visokoj. Sjećate li se još toga? Podsjetili su nas sinoć na Novoj TV pokazavši račune za režije koje ne želi platiti ni Vlada ni Ured predsjednice. Ovi prvi jer su je prepustili na korištenje Kolindi Grabar-Kitarović, a ona jer te prostore nikad nije koristila. Poentirao je Andrija Jarak rekavši kako će račune platiti hrvatski građani. Bez obzira glasili oni na premijera ili predsjednicu. Vrlo poučno kao naputak za sljedeće izbore. Pa i u kontekstu osnivanja nove stranke Ive Josipovića, koja će, kako stoje stvari, unijeti mnogo živosti u hrvatski politički život. Osobito na neuvjerljivoj ljevici.

PLUS

Puhalo je ovih dana. I to prilično. RTL je sinoć preglednim grafikonom izlistao brzinu kojom je bura prohujala Hrvatskom. Pregledno i precizno. Za svaku pohvalu.

MINUS

Bilo bi pošteno od gostujućih analitičara s tv ­ekrana priznati kojoj su kameri dali prvu izjavu. Da oni drugi ne snimaju. Kao sinoć prof. Ivana Rimca na Novoj TV i HTV­-u.

Komentara 7

EF
epic.flyer
14:02 08.04.2015.

A tko je do sada plaćao režije za visoku...pa cijelo vrijeme zjapi prazna i plaćaju se režije...Koji cirkus rade od toga,zašto bi sada bilo drugačije?! Žena želi smanjiti troškove i nije mi jasno koga to smeta...sigurno ove hohštaplere političke,jer će morati krenuti njezinim stopama..

DG
dgtec
12:47 08.04.2015.

Sve će narod platitit tako da se "djeca" mogu dalje igrati sudbinom svih građana Hrvatske. Tužna slika postaje još tužnija

I0
ivica_01
17:29 08.04.2015.

narod će platiti sve,jadnici jadni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije