Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Stigli detalji o dvogodišnjoj djevojčici iz Osijeka: Razlog trovanja nije bojler već niz nespretnih okolnosti!

KBC Osijek gdje je nakon nesreće prevezen ministar Banožić
Dubravka Petric/PIXSELL
23.02.2024.
u 11:44

Uzrok trovanja ugljičnim monoksidom je splet okolnosti, odnosno istovremeni rad više kućanskih aparata te zatvoreni prozori i vrata kupaonice, zbog čega je došlo do povećanja koncentracije ugljičnim monoksidom

Osječki policajci napravili su očevid stana dvogodišnje djevojčice koja je jučer završila na hitnom prijemu zbog trovanja ugljičnim monoksidom. Naime kako smo jučer pisali, djevojčica od nepune tri godine primljena je u Kliniku za pedijatriju zbog akutne intoksikacije ugljičnim monoksidom. Nakon obrade i kraće opservacije otpuštena je kući dobrog općeg stanja i urednog statusa. Pretpostavljali su kako se otrovala prilikom kupanja u kupaonici zbog čega su policajci danas napravili očevid bojlera i dimnjaka te utvrdili kako ipak nije riječ o kvaru već spletom ružnih okolnosti. 

"Provedenim izvidima jučer je očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske obavila očevid u nazočnosti djelatnika Dimnjaka d.o.o. Osijek i djelatnika HEP plina, kojom prilikom je utvrđeno da su vrijednosti ugljičnog monoksida i metana u normali, kao i da je bojler u ispravnom stanju.

Uzrok trovanja ugljičnim monoksidom je splet okolnosti, odnosno istovremeni rad više kućanskih aparata te zatvoreni prozori i vrata kupaonice, zbog čega je došlo do povećanja koncentracije ugljičnim monoksidom. Dijete je izvan životne opasnosti i otpušteno je iz Kliničkog bolničkog centra Osijek bez ikakvih ozljeda", obavijestili su iz PU osječko-baranjske." napisali

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije