Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽUJE MILANOVIĆA
Povratak na članak

Stier: Sada imamo operaciju Stier, a ona je difamacija mene i HDZ-a

Ja jedino mogu reći, kao u aferi Dreyfus, j'accuse – optužujem gospodina Milanovića i Vladu da lažno kreiraju konstrukciju o nekoj navodnoj uroti protiv Hrvatske da bi prikrili vlastitu nesposobnost, kazao je Davor Ivo Stier iz HDZ-a

Komentari 16

SO
Somelier
11:01 19.10.2012.

Nema se šta komentirati, Stier je sve rekao.

VL
OB
-obrisani-
11:22 19.10.2012.

Imali smo vec svakakvih premijera dosad al ovaj je zbilja unikat , Kolko taj gluposti izjavi ( a i napravi) nemozes povjerovat. Al kakova vlada takav i premijer , nadajmo se da nas nece do kraja odvest u ponor !

VL
MF
maca faca
11:25 19.10.2012.

Bravo Stier

VL
ME
Merlin
11:45 19.10.2012.

Bravo, Stier. Dobro si oprao Milanovića. Nemam što dodati. Sramota, sramota je šta taj radi. Zašto uvlači sad i Nijemce (Doris Pack), zašto insinuira, prijeti....ma, šta je tom Milanoviću? Nek' šute i nek' rade svoj posao i bok. Na samom smo kraju, pa nećemo valjda sami sebi podmeta klipove. Bože, kako nam se negdje vani smiju. Milanoviću, smiri se i šuti. Interne probleme rješavajte interno. A ako se ne možeš kontrolirati, odstupi.

VL
TO
Toni12345
12:10 19.10.2012.

19.10.2012. u 11:45h Merlin je napisao/la: Bravo, Stier. Dobro si oprao Milanovića. Nemam što dodati. Sramota, sramota je šta taj radi. Zašto uvlači sad i Nijemce (Doris Pack), zašto insinuira, prijeti....ma, šta je tom Milanoviću? Nek' šute i nek' rade svoj posao i bok. Na samom smo kraju, pa nećemo valjda sami sebi podmeta klipove. Bože, kako nam se negdje vani smiju. Milanoviću, smiri se i šuti. Interne probleme rješavajte interno. A ako se ne možeš kontrolirati, odstupi. ------ Je, je... dobro je oprao Milanovića, koji je u inozemstvu. Zna se da se junačine iz HDZa vole sukobiti sa Milanovićem iz distance.

VL
ŠI
šimuka
12:15 19.10.2012.

Konačno da netko tom umišljenom i prepotentnom klaunu skreše istinu u brk. Bravo Stier.

VL
NO
normalac
12:44 19.10.2012.

Gospodo iz Vlade i HDZ-ai ostali. Je lvi znate što znači glave skup? Jel vama išta više sveto? zar ne vidite kako žive ljudi? A gdje to vi živite, vi letači vladinim zrakoplovima, vi putnici na naš trošak?!

VL
OG
Oger
13:50 19.10.2012.

"HDZ taj koji je znao u puno složenijim situacijama deblokirati pregovore" ... kaze Stier i - prezivi. Pa, ako to nije za slatko se nasmijati.

VL
AN
Android
13:51 19.10.2012.

Bravo Stier. Napokon jedan pametan i normalan političar.

VL
Avatar puky
puky
14:16 19.10.2012.

... argumentirano, demokratski i civilizirano odgovorio je na optužbe komunističkog sekretara zastupnik HDZ-a Stier ... no pogrešna je adresa jugo komunistička partija ako hoćeš argumentirani, demokratski i civilizirani dijalog ... a najgora karika u toj i takvoj jugo komunističkoj partije jen upravo ova lijena i nesposobna bitanga milanović ... strava ...

VL
Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
14:38 19.10.2012.

Volimo te Stier !!!

VL
VL
.
15:33 19.10.2012.

LEKO: A radi javnosti moram ponoviti da je SDP-ova vlada 2000. godine promijenila smjer hrvatske politike i usmjerila Hrvatsku iz izolacije prema EU i na put ulaska u EU... """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Pa ovaj Leko je uvreda za iole zdravi razum, jerr je SDP 2000. godine "izvukao" Hrvatsku iz nepostojeće izolacije i već je u studenom strpao u pravu izolaciju zapadnog Balkana. I taj zaboravlja da je Hrvatske još 1996. godine primljena kao punopravna članica u Vijeće Europe, tako da nije baš jasno koji su to smjer oni mijenjali, osim onaj koji nas je udaljio svjetlosne godine od Europe, što je danas više nego očito, tim više što drug zaboravlja na tri Rezolucije o osusi komunsiitčkih zločina i zločinaca, dakle njegovih predaka i predaka njegovih drugova ? Treba li drugu Leku pripomenuti "uspjehe" SSDP-a započete 2000. godine a koji se ogledaju kao nevjerovatne veleizdaje (transkripti, Haag), rasprodaje (HT, Pliva, INA, banke...) države, kao i zaduživanja (zajmovi i državne obveznice) na koja se kamate i danas otplaćuju, a poniženju pobjedničke države da se i ne spominje?

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
18:01 19.10.2012.

"neka odstupi" hahahahahahaha. kurwinsky je posao biti u oporbi, ali na vlasti biti je jos kurwinskyiji posao. imperator zoran i gospodja ministarka spoljasnjih i inostranih poslova vesna pusic s tom cinjenicom se upoznavaju sve bolje i bolje, iz dana uu dan. a mislili su "ah, biti ce tako lako, otvorit cemo fejs i tviter racune, malo spammati propagandicu, za sve optuziti prijasnju vladu and we're off. smooth sailing". a kad ono... nevera, jugo, pirati, teroristi, medicinski otpad iz albanije, kajici za spasavanje neupotrebljivi, pramac i krma broda trosni, trup propusta, strojarnica nema kvalificiranog strojara, kapetan pijan a posadu sacinjava ckskh i ckskj kadar koji je u jugoslavenskoj narodnoj armiji sluzio uglavnom za kuhare, vozace i medicinsko osoblje (a ne u logistici, mornarici itd).

VL
MA
margaritas
22:51 19.10.2012.

najnovije izjave premjera su opasne a sutnja vesne pusic i posjeta londonu sve govori

VL
OB
-obrisani-
23:38 19.10.2012.

bravo stier

VL
ME
Merlin
14:28 20.10.2012.

Vinkec, a znaš li ti da je Teršelička bila isto jedna od tajnih svjedoka u Hagu, ha? Malo raje to zna, pa evo ekipa da vas informišem, jelte. Još jednom ću ponovit, bravo za Stiera, bravo i za Plenkovića. To su (za sada) jedina dva mlađa političara iz HDZa koji su ful obrazovani, spikaju dva-tri jezika i to fluentno (bar za Stiera sam ziher) a ne da zamuckuju ko ovaj MIlanović; poslušajte si njegov intervju za France24, ili koji drugi na engleskom pa će vam bit jasno o čem pričam. Mislim, to je solidno, ali, ali....obratite pažnju na akcent, pa na silne greške, npr. izgovara "trešhold" umjesto "treshold", pa onda za EU veli prvo "she" pa onda "it", nije ziher koje je točno, itd. sve takve sitnice, ali točno vidiš da nije siguran u engleskom kao primjerice jedna Kolinda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.