Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar u Ženevi
Povratak na članak

Stier: Nećemo mijenjati zakon o pobačaju

Apsolutno odbacujem dezinformacije da će Vlada promijeniti zakon o pobačaju, kaže ministar Davor Ivo Stier koji danas sudjeluje na zasjedanju Vijeća za ljudska prava UN-a

Komentari 8

GO
gooniegoogoo
14:02 27.02.2017.

dobro je unaprijed znati odluke Ustavnog suda

VL
CR
CROLINDA
14:35 27.02.2017.

pobačaj je ubojstvo i to ubojstvo djeteta - liječnici koji ga vrše krše svoju liječničku zakletvu a jadna svaka pamet koja u tome sudjeluje pomaže nagovara i podržava privatno javno politički ili bilo kako - okusit će Božju pravednost ako ako se iskreno ne pokaju i ne dadnu dobranu pokoru protiv takvog grijeha

VL
BG
bruno.gulam
18:46 27.02.2017.

Zar se ne borite za demografsku obnovu RH? Pa valjda je logično da pobačaj djeluje na broj stanovnika.

VL
VI
VisAVis2
23:48 27.02.2017.

pobačaj hrvatima zabraniti, ali manjinama ostaviti tu kreativnu slobodu, sve do obveze, kako ne bi susjedi opet trubili da im se nameću desničarsko U skrsle zabrane i kvit!

VL
ME
Meter
14:39 27.02.2017.

Opet izvana dobili po prstima, a prsti im svako malo u pekmezu...

VL
K4
kiki_4
14:43 27.02.2017.

Nego Stier, može li nama smrtnicima objasniti koje su to reference Ilčića na osnovu kojih je dobio mjesto savjetnika za ljudska prava? Homofobija? Mržnja prema migrantima? Mržnja i želja da ukine pravo ženama na odluku? Zadojenost vjerskim dogmama mada nam je Ustavom zagarantirana sekularnost?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.