Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RH KAO MOST
Povratak na članak

Stier na konferenciji Hrvatske paneuropske unije: Hrvatska je nedvojbeno za proširenje EU-a

Izrazio je uvjerenje da će nova hrvatska vlada početi odlučno i iskoristiti ovaj trenutak kako bi građanima pružila bolji život i zaštitila unutarnje i vanjskopolitičke nacionalne interese na "jasnoj europskoj platformi"

Komentari 7

Avatar delminium
delminium
22:24 21.10.2016.

šta je s ovim čovjekom? dosao je normalan iz argentine

VL
BU
Bulaba
22:10 21.10.2016.

A što ćemo sa zakonom o univerzalnoj jurisdikciji, drugovi iz HDZ/SDSS-a? Više nije tema, Bruxelles je protiv?

VL
PO
portugisac
11:52 22.10.2016.

Ovako napamet davati izjave o BiH je sramotno. RS zna se da su to srbi u Republici Srpskoj. Federaciju su prisvojili Bošnjaci. Čemu ili kojoj zajednici pripadaju Hrvati. Nijednoj. Nema ih. Kada bi Hrvati pored institucija BiH stvorili preko jednene zajednice i svoje institucije moglo bi se govoriti o trečemu entitetu. Znači oživiti HB ili neku drugu zajednicu jer ovako preko stotinu strančica svi su razjedinjeni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.