Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratni zločin u sisku

Stevo Miodrag: Đuro Brodarac i još dvojica su me pretukli

Vladimir Milanković (1)
Davor Javorović/PIXSELL
12.06.2012.
u 14:42

Svjedok je prvo rekao da ne poznaje Milankovića, a na kraju da je "sto posto siguran" kako ga je on tukao

 – Đuro Brodarac izašao je iz ureda s dvojicom. Jedan je bio u šarenoj, a drugi u crnoj odori. Ovaj drugi imao je tri ožiljka na ruci, kao porezotine žiletom. Đuro je rekao: “To je taj četnik koji je tukao minobacačima po Kostajnici”. Sva su me trojica počela tući – kazao je Stevo Miodrag u Osijeku, gdje se Vladimiru Milankoviću i Dragi Bošnjaku sudi za ratni zločin u Sisku 1991.

Zaputio se tih dana iz Zagreba u Beograd. Autobus su u Brodu zaustavili “muškarci u šarenim odorama”. – Četvorica su skočila na mene, srušila me na beton i tukla – izjavio je. Priveli su ga, nastavio je, u policiju u Brodu. – Prišao mi je sutradan jedan čovjek, izvadio nož, nasrnuo na mene, ali je čuvar skočio. Rekao mi je: “Plivat ćeš Savom i ideš kod Brodarca”. Bio je to povjerenik HDZ-a – ustvrdio je. Odvezli su ga potom u Sisak. Miodrag je prvo rekao da ne poznaje Milankovića, ali da ga podsjeća na čovjeka u šarenoj odori koji ga je "tukao zajedno s Brodarcem".

– Osamdeset posto mislim da je to bio on – rekao je. Milankovićeva braniteljica Nataša Čučić stavila je prigovor na taj iskaz, smatrajući ga neistinitim. – Nakon što se optuženi digao da mi postavi pitanje te sam vidio cijelu figuru, sto posto sam siguran da je to on – rekao je potom. Odvjetnica je opet ustvrdila kako iskazuje neistinito jer ima “materijalni interes”. Miodrag je dugo gledao u Bošnjaka da vidi poznaje li ga. Pitao je može li pokazati ima li ožiljke. Bošnjak je skinuo jaknu. Nema ožiljke.

Komentara 9

OX
oxymoron
15:49 12.06.2012.

Znaci nije problem sto je minobacacem mlatio po Kostajnici, vec sto su ga namlatili.

CZ
carlos_zg
16:07 12.06.2012.

Ćaća, potpuno si u pravu. Nažalost imamo izdajničko i antihrvatsko pravosuđe..

ĆA
ćaćaća
15:13 12.06.2012.

pazite molim vas..u hrvatskoj se sudi hrvatima za tobožnja ubijanja srpskih civila a boljkovac kaže da su naši policajci krivi što su ih srbi pobili..e ovoga nema niti u tunguziji..odvratnooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije