Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA BURZA RADA

Štefica Špiljak (34): Vješto kuha i šiva, ali nikad nije radila u struci

nezaposleni
Ljiljana Risek
24.02.2010.
u 11:45

Večernjakova rubrika koja će vam u vrijeme krize pomoći da lakše nađete posao! Javite nam kako ste izgubili posao i što biste voljeli raditi. redakcija@vecernji.net

Po struci prehrambena tehničarka, mesarka i kobasičarka, ni uz bezbroj molbi nikad nije uspjela dobiti posao u struci, ističe nezaposlena Štefica Špiljak (34) iz Lepoglave. Unatoč tome, ta vrijedna žena ne posustaje.

– Nisam izbirljiva, radila bih bilo što, samo da dobijem posao. Pa makar mela ceste! Nikakva se posla ne bojim jer obitelj s dvoje djece treba prehraniti. A više nego raznoliko radno iskustvo sigurno mi ne nedostaje – kaže.

Dosad je bojila keramiku, mijesila kruh, pekla meso, šivala, radila za šankom...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije