Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ako me ovi dohvate

Stazić na fejsu o strahu koji je osjetio na Bleiburgu 2001. godine

\'Zagreb, Markov trg,  15.04.2009. Sabor, istrazno povjerenstvo za nabavu kamiona, nenad stazic  Photo: Patrik Macek/Vecernji list\'
Patrik Macek/Arhiva VL
21.02.2012.
u 15:35

Mislio sam, ako me se ovi dohvate, neće mi pomoći ni dragi Bog, napisao je SDP-ov zastupnik

E, pa kad me već pitaju, ja im onda i kažem: eto, nisam za to da Hrvatski sabor bude pokrovitelj komemoracije Bleiburga, ako se ona održava tamo gdje dolaze ljudi u ustaškim uniformama – napisao je danas na svome Facebook-profilu SDP-ov zastupnik Nenad Stazić te dodao:

– Bio sam jednom, mislim 2001. godine, i vidio ih. Djelovali su prijeteće i dobacivali mi. Mislio sam, ako me se ovi dohvate, neće mi pomoći ni dragi Bog. Ali, najgore od svega bilo bi mi to da mi kći mora poslije govoriti da joj je otac stradao na Bleiburgu.

Stazić je tako izrazio neslaganje s time da Sabor bude pokrovitelj komemoracije na Bleiburškom polju u Austriji za koju se svake godine izdvaja pola milijuna kuna.

Zanimljivo, jučer je i Stazićeva stranačka kolegica Marija Lugarić na Twitteru objavila "Pun mi je kufer lijenih svetih krava iz MZOS-a" te se čini da je kod SDP-ovaca postala praksa da stavove izražavaju na društvenim mrežama.

 

Ključne riječi

Komentara 267

CA
cro.army
16:47 21.02.2012.

Objasni...

OB
-obrisani-
17:25 21.02.2012.

kamoče*o jesi pročitao članak?

AS
ante_slavonac
15:47 21.02.2012.

Šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije