Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodgovorni vlasnici
Povratak na članak

Stari potrgani kauč ostavili na autobusnoj stanici

Umjesto na odlagalištu otpada, jedan je stari kauč završio na autobusnoj stanici u Vrpolju pokraj Šibenika

Komentari 3

UI
uvijek i sve
19:43 02.01.2017.

Autobusna postaja, a ne stanica!

VL
DA
daali
12:46 03.01.2017.

Da država normalno funkcionira tamo bi sada bila forenzička ekipa koja bi za 5 minuta našla dnk vlasnika na temelju kojega bi vlasniku za koji tjedan došla uplatnica sa kaznom i još jedna sa troškovima forenzike i dodatna sa troškovima odvoza otpada na smetlište... pa neka napravi ponovno isto sa novim trosjedom jednog dana!

VL
HA
hana11
08:28 03.01.2017.

Pa čovjek je napravio uslugu onima koji čekaju autobus. Trebaju mu zahvaliti oni koji bi trebali održavati tu "postaju" i nisu postavili pravu klupicu. Još da netko "odloži" kakav suncobran da se ljudi sklone od kiše i sunca...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.