Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjeduju
Povratak na članak

Stanovnici Obrenovca blokirali most i traže isplatu obećane pomoći nakon poplava

Obrenovčani traže hitnu isplatu ranije obećane pomoći za obnovu nakon poplava, a ovo je već treći prosvjed građana u samo tjedan dana

Komentari 6

DA
daniloobradoviic
13:46 24.07.2014.

Apsurd da poslije toliko vremena novcima ni traga za jadne ljude .Tolike donacije cjelog svjeta sve u drzavni proracun .Narod ceka nadolazecu zimu .

VL
Avatar angelkovich
angelkovich
17:44 24.07.2014.

oni vjeruju državi,i vučiću...e narode moj....

VL
Avatar ivek
ivek
11:51 25.07.2014.

bude vucic seb splatil placu,,narod nikad da skuzi,,, love nama obecanja ima

VL
ĆA
ćaćaća
12:49 29.07.2014.

srbi za razliku od nas hrvata barem znaju prosvjedovati..

VL
Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
17:08 03.08.2014.

Pa sta ste ocekivali,,svi politicari kad je neka katastrofa obacavaju brda i Doline,,to je odavno vec poznato,,,, od svih tih novaca sto su pristigli za pomoc,vjerovatno nije nista ostalo,jer prvo moraju ti isti politicari se be obezbjediti i familiju pa onda ako slucajno nesto ostane podijele narodu,,, sto se do sada jos nije desilo.

VL
BE
berava
20:06 27.07.2014.

Briga nas za srbe i srbiju,imamo svoje ljude za koje se vlast nije pobrinula i kojima treba pomoc.Vlada RH je slala novce u srbiju za pomoc poplavljenima a nasi ljudi cekaju pomoc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.