Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Stambena olakšica samo za maršala Tita!

Kako nas je HDZ često znao iznenaditi jazom između onoga što bi najavljivali u predizbornim kampanjama i onoga što bi poslije radili na vlasti, ne bi čudilo da, ako bi neki njihov kandidat dogodine i postao gradonačelnik Zagreba, ne samo ne uklone ploču s nazivom “Trg Maršala Tita” već da dodaju i drugu s nastavkom “najvećeg sina naših naroda i narodnosti”

Komentari 15

IN
Interstellar
11:05 18.11.2016.

Revizija je preduvjet čistih računa. Čestitam Ninu Raspudiću, ovo pogađa u samu bit problema, "u sridu"!

VL
IN
Interstellar
12:31 18.11.2016.

@lukarak, pokret koji je "zaslužan za današnje granice RH" nije "zaslužan", nego kriv. Kriv za "kiflu" i gubitak povijesnih hrvatslih terotorija. Kriv i za masovna ubojstva Hrvata, civila, u poslijeratnom razdoblju (1945.-1947.), unutar istih tih "kifla-granica", i izvan njih.Reći da je jbt "ratni zločinac" je premalo, on je zločinac i u mirnodopskom razdoblju, u,godinama nakon 1945. Sve je to dokumentirano.

VL
BA
bakulušić
18:00 18.11.2016.

Zagreb je komunistički grad a Bandić mentalni komunist. Trebat će vremena za promjene. No, jedno veseli - vrijeme ne mogu zaustaviti!

VL
IN
Interstellar
15:29 18.11.2016.

@lukarak, @DŠ, za koji i kakav je to narod bio dobar jbt? I tiko i kave koristi danas ima? Imaju koristi potomci kaste koju je na vlast postavio jbt. Ja, koja potječem iz obitelji njegovih žrtava (nevinih), radim danas za sitnu plaću, robovski, kao mali "crnac", za šefove, koji su pozicije stekli isključivo prema kriteriju pripadnosti kasti crvenih "buržuja". Prodajem svoje znanje i rad, nesposobnim i glupim lijenčinama, jer su uzrpirali sve značajnije šefovske pozicije, a ja radim za svoju sitnu plaćicu, da preživim, a nisam se rodila pod "sretnom zvijezdom" - ta je "sretna zvijezda" je kod nas - crvena zvijezda. Ipak, imam morala (ako netko od vas zna što je to), pa bih pošteno radila i u drugim okolnostima. Prema tome, ne vrijeđajte, i pogledajte malo istini i realnosti u oči. Tko vlada? Kasta. Kasta onihh koji baš ne žele maknuti ploču tog svog zločinačkog idola.

VL
LU
lukarak
12:14 18.11.2016.

Covjek koji je bio na celu pokreta koji je zasluzan za danasnje granice RH zasluzuje svoj trg. Italija je 1945 bila pobjednica u WW2 i da smo bili na strani porazenih, ostali bi bez cijele obale. JNA iz 90ih jeh je bila srpska perverzija JNA, kao sto je i petokraka 90ih srpska perverzija petokrake. Ni jedna ni druga nemaju veze ni s partizanima ni s Titom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.