Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska je stala

Stali radovi vrijedni čak 1,365 milijardi kuna!

Radovi
14.11.2012.
u 21:40

Etiketa “Radovi u zastoju” stoji ispred mnogih projekata javnih poduzeća

Ključne riječi

Komentara 1

GA
galejr
11:44 15.11.2012.

Stali radovi vrijedni čak 1,365 milijardi kuna, ali kada pogledate kartu vidite da za Slavoniju nisu ni bili predviđeni. Zašto bi se u Slavoniji radilo išta kad gdin. Čačić kaže da smo lijeni... lijeni smo jer si sve odvukao dalje pa nemamo sa čime raditi. Davno prije taj isti Čačić je lijenim Slavoncima uništio kvalitetnu tvrtu, kada je došao na vlast 2000. godine osnovao je negdje oko Zagreba novu tvrtku EuroKabel i sve poslove vezane za proračun dao novoosnovanoj tvrtci (bez ijedne reference) pa je na taj način uništio tvrtku Telekom iz Vinkovaca - lijenih Vinkovaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije