Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arbitražni sud

Stajališta o sporu Hrvatska i Slovenija predat će 11. veljače

'20.01.2012., Split - Okrugli stol o Europskoj uniji na kojem gostuje ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusic.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanović/Pixsell
03.02.2013.
u 08:46

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova trebalo bi pripremiti i poslati taj dokument.

Hrvatska i Slovenija 11. veljače stalnom arbitražnom sudu u Haagu moraju podnijeti stajališta za arbitražu o graničnom sporu, javlja HRT.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova trebalo bi pripremiti i poslati taj dokument dok će u Sloveniji o tome u ponedjeljak odlučivati tamošnji parlament budući da je premijer Janez Janša na njega prebacio odluku o podnesku za arbitražu.

>>Pusić: 6. veljače stručno i politički definirat ćemo rješenje!

Komentara 10

OB
-obrisani-
09:20 03.02.2013.

Ja sam stekao dojam da je nakon sastanka sa Erjavcem Pusički drhtao glas. Slovenci navodno traže da se NLB riješi prebijanjem svih dugova i tvrde da je HR njima dužna silne milione novaca.. Traže pet puta više nego što je dug štedišama.

KT
Karika Tura
10:15 03.02.2013.

Vidimo da je Milanović još 2009 s NLB-om riješio pitanje Ljubljanske banke. Jadan, taman kad su uhapsili Sanadera odlučio je preko bratove firme krenuti u biznis da bi ga odvojio od politike. Dobio je povlašteni kredit od 3,5 milje ojra u Novoj Ljubljanskoj banci za firmu bez i jednog zaposlenog

OB
-obrisani-
09:08 03.02.2013.

Slovenci se ponašaju kao na placu ... sad kažu da bi trebali tražiti više teritorija jer da će im to kao pomoči na sudu ?!! A jeste li čuli da je njihov zastupnik u EU parlamentu tražio da se izmjeni Rezolucija o pristupanju HR da se briše prvi srpanj i da se navede "kada svi ratificiraju". Tako da nema više nikakve dvojbe ... oni jednostavno ne žele HR u Uniji i najradije nebi nikada to potpisali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije