Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statutarna komisija

SSSH: Knežević nije izglasovano povjerenje i treba je smijeniti

ANA KNEŽEVIĆ
Alen Brodar/VLM
25.05.2010.
u 15:16

Dosadašnjoj predsjednici nije izglasano povjerenje jer je nije podržala natpolovična većina članova Vijeća SSSH, prosudila je Statutarna komisija sindikalne središnjice.

SSSH će uskoro birati novog predsjednika, a 7. lipnja predložit će se razrješenje Ane Knežević i imenovanje v. d. predsjednika. Dosadašnjoj predsjednici nije izglasovano povjerenje jer je nije podržala natpolovična većina članova Vijeća SSSH, prosudila je Statutarna komisija sindikalne središnjice.

Predsjedništvo SSSH danas je odlučilo da će SSSH sudjelovati u radu 2. svesindikalnog sabora i ujedno predlažu da se on održi u roku od 14 dana u zagrebačkoj Tvornici. Tema bi trebala biti "Gospodarski i socijalni položaj hrvatskih radnika, umirovljenika i drugih građana".  I formalno je potvrđeno nesudjelovanje u radu GSV-a iz kojeg su sindikati nedavno istupili.

Ključne riječi

Komentara 16

MJ
mjur453
15:45 25.05.2010.

Koja smo mi država.Osuđena za krađu novca a nemožeš upalit tv da nema njenih komentara.

BO
bourne
17:09 25.05.2010.

Za sve one koji kažu na nema ružnih žena. Pogledajte malo bolje priloženu fotografiju.

OB
ojdana bojanić
22:48 25.05.2010.

O čemu se to trebaju izjašnjavati članovi Vijeća ,pa zar se to automatski ne podrazumjeva podnošenje ostavke kao što se svugdje u demokratskom svijetu radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije