Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjev nikoliću

Srpski veterani traže aboliciju za Srbe osuđene za ratne zločine

'Leader of Serbian Progressive Party  (SNS) Tomislav Nikolic waves to his supporters during a rally in Belgrade on April 26, 2012. More than 10,000 supporters gathered for the rally of the Serbian mai
AFP/Pixsell
23.11.2012.
u 20:24

Podsjećaju kako "hrvatski i bosanski sudovi 'njihove' okrivljene osuđuju na blage kazne ili ih amnestiraju od odgovornosti, dok naši sudovi Srbima za ista djela izriču maksimalne kazne"

Udruga ratnih vojnih invalida Srbije zatražila je danas od predsjednika Srbije Tomislava Nikolića da abolira i pomiluje optužene i osuđene Srbe pred srpskim sudovima za ratne zločine, jer su izrečene kazne za ista djela nekoliko puta dulje od izrečenih na Haaškom tribunalu, prenose mediji u Srbiji. Podsjećaju kako \"hrvatski i bosanski sudovi \'njihove\' okrivljene osuđuju na blage kazne ili ih amnestiraju od odgovornosti, dok naši sudovi Srbima za ista djela izriču maksimalne kazne\".

- Kako biste ublažili posljedice ovakvih presuda, a one će biti temelj za pisanje povijesti ovadašnjih prostora i naroda, kada ne bude onih koji znaju pravu istinu, morate prihvatiti naš prijedlog- piše u priopćenju srpskih ratnih invalida.

>> Nikolić i Dačić: Ovo je politička, a ne pravna odluka

Komentara 90

AN
Android
12:26 24.11.2012.

Samo se vi ritajte. Što se više ritate više tonete.

LI
Lisnjak
12:29 24.11.2012.

nemam komentar. nisam procito.

ZA
zagorec1
09:10 24.11.2012.

Najveci ratni zlocinci i ubice 20 stoljeca koji su pokusali ubojstvima i silovanjima ostvarit veliku srbiju na teritoriju drzava bosne i hercegovine te hrvatske jos uvjek nisu osudjeni za svoja nedjela a sad njihovi podanici pljuju po oslobađajucoj presudi za velike heroje i branitelje hrvatske!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije