Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele u EU

Srpski desničari traže odustajanje od pregovora s Prištinom

srbija
Reuters/Pixsell
10.12.2012.
u 21:08

Prosvjednici su nosili veliki transparent "Tamo gdje je Gračanica, neće biti granica" i "Svetog Sava nam je zavet ostao, da branimo naše Kosovo" .

Srpske desničarske i nacionalističke skupine Pokret Dveri, Srbski obraz, Zavetnici, Naši, 1389, Savet sabora dijaspore, Pokret za Srbiju, Slobodna Srbija, Srpska narodna odbrana, Žekim, Vlada Srpske Krajine u progonstvu, Nacionalni pokret i Novi standard, organizirali su večer prosvjednu šetnju središtem Beogarada u znak prosvjeda zbog današnjeg početka primjene dogovora o integriranom upravljanju graničnim prijelazima između Srbije i Kosova što su ga u Bruxellesu potpisali Beograd i Priština, a u sklopu kojega su danas otvorena dva granična prijelaza - Jarinje i Merdari.

Prosvjednici su nosili veliki transparent \"Tamo gdje je Gračanica, neće biti granica\" i \"Svetog Sava nam je zavet ostao, da branimo naše Kosovo\" . Prosvjed \"Nikad granica - Kosovo je Srbija\" krenuo je od Saborne crkve, prošao kraj zgrade Predsjedništva, Vlade, Ustavnog suda, a prosvjednu šetnju su završili kod Hrama Svetog Save, gdje su zapalili svijeće za srpske žrtve na Kosovu, javlja agencija Tanjug. Prosjed su nadzirale jake snage žandarmerije, ali u srpskim medijima nema vijesti o mogućim izgredima.

>>EU Nikoliću: Osuđujemo negiranje genocida u Srebrenici

Komentara 3

SB
Srbin BG
19:25 11.12.2012.

Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, ali pogrešili smo i zato nam izvinite u ime svih Srba štoto smo to napravili i sramim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da će svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!

DA
damjanovic
22:44 11.12.2012.

Hvala bogu da cujem da ima u srbiji pametni i realni osoba samo oataje narodna izreka JEDNA LASTA NE CINI PROLJECE

Avatar madcap
madcap
22:50 10.12.2012.

Totalne gluposti. Srbija mora što prije u EU i da se oslobodi nacimitomanije. A realnost je takva da je Kosovo samostalna država i to je to. Tako da to pitanje moraju staviti ad acta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije