Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne)vrijeme
Povratak na članak

Srpanjska 24 kišna dana uništila sezonu

Dok je lani do prve trećine kolovoza prodano 8855 dnevnih i 106 sezonskih, ove godine je prodano samo 3579 dnevnih i 85 sezonskih ulaznica na bazenu u Šandrovcu

Komentari 2

FU
furest
19:51 16.08.2014.

a na moru je sjalo sunce svih 31 dan ???????, svi su u plusevima i bas ih briga sto cijeli kolovoz pada kisa o tom se ne pise valjda zabranio ministar

VL
BA
bakulušić
23:19 16.08.2014.

Sretna je okolnost da su se ministar turizma i SDP dosjetili vjerskog turizma inače bi nam sezona bila katastrofalna. Jednom prilikom je gospodin Milanović sa govornice poručivao: "Moramo biti lukavi, lukavi...". Ovi iz ministarstva turizma su ga poslušali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.