Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srećković
Povratak na članak

Sretni dobitnik iz Imotskog osvojio milijun kuna na lotu

Igrač je za 19 kuna odigrao jednostavni listić od sedam kombinacija Lota 7/39 i prekriženim DA za Joker igru te osvojio gotovo milijun kuna

Komentari 3

SA
sanjalo
11:22 03.06.2012.

na FB potražite azil.osijekvolonteri i spasite psa, koji ce biti ubijen Ona će biti ubijena 17.06. Molim vas dijelite i spasite ju. Znate li što ona i još 33 psa uhvaćenih na našem području čekaju u Belom? Čekaju smrt. Nekieki plaču, neki vrište, a neki gledaju u prazno. Ona liže kroz ogradu i moli dodir, pažnju. Možda možete pomoći, možda ne možete. Oni će i dalje čekati....udomljenje ili smrt. Barem podijelite, spomenite ih, pričajte o njima, ne kupujte, ne uzgajajte, udomljujte, kastrirajte. Pomozite postojećima, ne stvarajte nove dok postoje oni koji pate, umiru i trebaju vaše vrijeme i pomoć!

VL
RI
ristorno
11:32 03.06.2012.

promijenili ste članak,onda možete obrisat i moj post!

VL
JA
james49
14:32 03.06.2012.

Nek mu je sa srečom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.