Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Sretan put, profesore Đikiću, neka nama naših ustaša i partizana

Niste vi ni po čemu posebna jedinka, zaboga, pa odavde su potjerali i Teslu kada je još 1892. poželio elektrificirati Zagreb

Komentari 2

Avatar abakus
abakus
15:44 15.02.2017.

Po ovoj strci koja se dignula oko Đikića, moglo bi se zaključiti da je on jedini znanstvenik u Hrvatskoj. Ali to je i inače boljka "novinara": Dohvate se jedne osobe, sklone i inače medijskom eksponiranju, i onda od nje naprave idola, boga kojem se svi moraju klanjati, jednoga i jedinoga... U Hrvatskoj, dragi moji "novinari", ima još znanstvenika, i to znanstvenika i te kako uspješnih i kvalitetnih... ali za njih nitko izvan njihovih krugova nije čuo jer se bave svojim poslom (i to vrlo uspješno) i ne zivkaju medije svakih 5 minuta kao Đikić. Pustite vi Đikića neka ide svojim putem, on je ionako već odavno otišao iz Hrvatske i samo se tu producirao povremeno plus svađao (sjetimo se njegovih medijskih prepocavanja s Radmanom). Radije se malo okrenite oko sebe i raspitajte se o znanstvenicima koji svih ovih godina ovdje marljivo rade, ali se zato puno manje produciraju i samoreklamiraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.