Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKI MEDIJI BRUJE
Povratak na članak

Srećko Horvat i Igor Štiks pojasnili kome je to Varoufakis u Zagrebu pokazao srednji prst

U ovoj situaciji je jasno da pokazani prst nije namijenjen Njemačkoj kao državi ili ljudima, nego njemačkoj vladi, koja je tada kao i danas, glavni predstavnik katastrofalne politike štednje u EU. U ovom kontekstu, njegova izjava (i gesta kao govorna figura), izvučena je iz konteksta

Komentari 14

DU
Deleted user
16:06 16.03.2015.

Taj srednji prst, taj ministar financija može ovima na slici a i sam sebi lagano uvući u stanoviti dio dijela.

VL
MA
Malenkost
16:07 16.03.2015.

Zar je moguce da ljevicari nece da uvide da se u juznjackim zemljama ne radi 8 sati nego efektivno samo 2 ili 3 Sata. Ostatak su brbljanja i pijuckanja kave. Pogledaj Kavane svugdje u juznjackim zemljama. Dok ja ovdje u BRD radim dnevno i do 12 sati ti juznjaci se bave s ljevicarskim svjetonazorom u smislu neke zivotne filozofije - idite u sjevernu Koreju ili Kubu i uzivajte. Nije nikakvo cudo da su Juznjaci i finacijskom fijasku. Trositi vise nego sto zaradis je dosao kraj. A Varoufakis je Milionas ! i samo mudruje s bina naivcima kao Vi Gospodine. Imali ste priliku i od YU stvoriti blagostanje. Nisu uspjeli Vasi Ocevi a i Vi ste samo Brbljavci. Krediti su potroseni a nije se stvorila baza za nikakvu prozvodnju a kamoli bitniji izvoz. I HR ja na istom rubu propasti kao i GR. Pogledajte Kavane na balkanu kako su pune Filozofa ljevicarskog svjetonazora koji su od oceva dobili stanove i poslove po javnim medijima i sad osiromasenom stanovnistvu prodaju jos jednu pricu o zlom kapitalu koji koci jadne Juznjake i Latinsku Ameriku. Zar je slucaj da je u ovim zemljama i najveci kriminal pocevsi od ulice pa do samih politickih vrhova. Jadno.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
16:05 16.03.2015.

o majko mila... evo, još par "stručnjaka" koji će nam objasniti što smo to mi ustvari vidjeli i čuli... jer nismo mi vidjeli i čuli to što mislimo nego ono što će nam oni "objasniti"... da... od nas se očekuje samo da odgovorimo s: "bleee.... bleee..."

VL
NE
Neo001
17:32 16.03.2015.

Bolje bi mu bilo da je prst stavio u guzicu ovim bespolcima, parazitskim bitanggama horvatu i štigsu, a oni njemu i svi učesnici grupnog prstačenja zadovoljni

VL
IV
ivanvidaspuntaii
17:54 16.03.2015.

Pa Njemačka vlada predstavlja Njemačku državu i Njemački narod i Njemci se nedaju od ovij balaknaskih komunjara više yebat. Odo Grčka u bankrot, ovako neće više doživiti travanj.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:04 16.03.2015.

Njemacki mediji je bi trebali brujati o 50 tisuca Americkih vojnika u Njemackoj 70 godina nakon zavrsetka drugog svjetskog rata i spijuniranju vlastite kancelarke ali ne smiju pa su se uhvatili sitne ribe jer im gazde to dozvoljavaju.

VL
SA
samograd
16:39 16.03.2015.

Lijevičari dižu bunu protiv njemačke I kapitalizma a sami uživaju u blagodatima tog sistema . Što to fali srećku horvatu ? Ništa! Osim besmislenog života kojeg hoće osmisliti hodaju okolo I buneći ljude protiv liberalnog kapitalizma , kad takvi dođu na vlast

VL
KO
korlat
17:49 16.03.2015.

Ovog Horvata koji je rođen u Njemačkoj koja mu je dala priliku za život odnosno njegovim roditeljima kao imigrantima sad izigrava nekog revolcionara. po onoj odhrani sirot na svoju sramotu.

VL
Avatar alien79
alien79
17:39 16.03.2015.

Jesu li ta dvojica cura i dečko ili?

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:02 16.03.2015.

Svaka cast grckom ministru, covjek ima m**a za razliku od ostalih blejavaca koje vec 6 godina vode zedne preko vode i gule im kozu radi spasavanja bankarske oligarhije na racun stotina miljuna gradjana. Jedino je Island pozdravio bankare i pustio ih da propadnu jer su se sami u to uvalili i razmisljao o dobrobiti vlastitih gradjana a ne debelih kriminalaca bankara.

VL
Avatar Glina74
Glina74
20:02 16.03.2015.

kako reče taj naš jugo nostalagičar nije pokaza prst Njemačkome narodu nego Njemačkoj vladi a što ta b-------a misli tko je izabrao Njemačku vladu i koga Njemačka vlada zastupa Njamačka vlada radi za dobrobit Njemačkoga naroda a ne kao vikao vi jugokomunjare radite sve da Hrvatrska sve više propada što ste vi privredili u vašemu životo osim da ste radili protiv Hrvatske i Hrvatskoga naroda

VL
DU
Deleted user
18:10 16.03.2015.

Ide mi na živce švapska umišljenost i opsjednutost radom. Rad je od čovjeka napravio majmuna koji cijeli život troši vrijeme i energiju na nešto što mu najvećim dijelom uopće nije potrebno. A najgore je kad rad sam sebi postane svrhom, to onda već pripada teškoj društvenoj patologiji. A najgore od najgoreg je kad se druge nastoji prisiliti da se ponašaju na takav način i da preuzmu takav sustav vrijednosti. S obzirom da su Nijemci (njihovi bankari) jako dobro znali kakvi su Grci (ili su trebali znati), postavlja se pitanje zašto su im odobrili kredite za koje je bilo očigledno da ne će moći biti vraćeni. Vjerojatno se radilo dijelom o bankarskoj pohlepi, a dijelom o želji da se Grke stavi u vječito dužničko ropstvo. Sad bi Grci trebali Švabama, i simbolično i stvarno, pokazati srednji prst i reći : ''Dosta !''. Ali Grci za takvo nešto nisu sposobni s ovom jadnom ljevičarskom vladom i svojim mentalitetom koji se svodi na načelo '' u se, na se, poda se''.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.