Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratni zločin

Srbin na temelju hrvatske tjeralice uhićen na ulazu u BiH

uhićenje
Arhivska fotografija
05.01.2012.
u 13:55

M. B. je uhićen na graničnom prijelazu u Bijeljini kada je utvrđeno kako je Interpol Zagreb za njim raspisao tjeralicu

Državljanin Srbije M. B. uhićen je na graničnom prijelazu Pavlovića most na ulazu u BiH iz Srbije temeljem međunarodne tjeralice Republike Hrvatske zbog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, javljaju mediji u Srbiji pozivajući se na agenciju Srna.

Osumnjičenog su jučer uhitili bijeljinski granični policajci nakon što je kontrolom utvrđeno da je Interpol Zagreb za njim raspisao tjeralicu.

U policijskom priopćenju navodi se da se osumnjičeni u trenutku kontrole nalazio u automobilu Yugo srbijanskih oznaka.

Komentara 6

DU
Deleted user
16:29 05.01.2012.

Nema veze sto je uhapsen jedan Srbin,danas su se rodila cetri u Zadru...Nova Srpska Seksualna Okupacija!Izvjestaj iz ostalih bolnica nazalost nemam!

TO
Toni50
17:44 05.01.2012.

Jaka muška Hrvtaska i njen zakon več ga počinuj pojedini bosanci da poštuju ne zato jel je ok. nego jel su ih nagovorili sada moraš bolan Mujo da budeš dobar rvatska ti je skoro EU a to ti je kao što je Pahor bio EU i može da ti komad Bosne uzme ako ga se razljuti ..... Srbin na temelju hrvatske tjeralice uhićen na ulazu u BiH...

CH
chemica
20:24 05.01.2012.

Sada će odma čede da organizuju demonstracije nasred Terazija, ko ovi naši kada je uhapsilo Purdu. Tako je to s borcima za \"našu stvar\". Moraju paziti kada prelaze granicu u potrazi za jeftinim špecerajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije