Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI INTERVJU: Ivo Josipović

'Srbi nisu nikad bolje prošli nego u vrijeme Milanovića. Pupovac govori skandalozne stvari'

07.03.2022.
u 13:06

"Mislim da srpska zajednica nikada nije bolje prošla, ako baš hoćete i u ekonomskom smislu, nego u vrijeme kada je premijer bio Zoran Milanović", rekao je bivši predsjednik Ivo Josipović. Istraga u sklopu koje se potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića dovodi u vezu s navodno protuzakonitom isplatom potpora male vrijednosti poduzetnicima Srbima u prvi je plan ponovno pogurala tezu o SDSS-ovoj instrumentalizaciji etničkih zajednica u Hrvatskoj, koju je svojedobno plasirao tadašnji predsjednik RH Ivo Josipović. U intervjuu za nedjeljni Večernjak Josipović komentira objašnjenja koja je, vezano uz ove programe, javnosti ponudio predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

Komentara 20

AF
afer
12:27 07.03.2022.

U naravi lignje je da pušta crnilo.

Avatar zajutrak
zajutrak
13:22 07.03.2022.

Hrvatska nije nikada gore prošla nego u doba Milanovića, al čini se da on to želi opet ponoviti :(

BU
burza
12:52 07.03.2022.

Vidi sliku kumrovecka mladez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?