Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljanje u Italiji

Srbijanski navijački huligani ispraćeni iz Hrvatske

srbijanski navijaci (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
1/7
13.10.2010.
u 19:09

Huligani su bili potrpani u tri autobusa i jedan minibus uz budnu pratnju interventne policije koja je bila spremna na sva iznenađenja i koja je preuzela nadzor nad njima još na graničnom prijelazu sa Slovenijom.

U pratnji policije srbijanski navijački huligani, koji su u utorak prouzročili prekid kvalifikacijske utakmice za EP u Genovi između Italije i Srbije, prešli su nešto poslije 18 sati granični prijelaz Bajakovo i napustili Hrvatsku. Prema riječima graničnih policajaca s Bajakova huligani su na graničnom prijelazu zadržani samo kako bi se izvršila granična kontrola da bi odmah potom prešli granicu i bili predani srbijanskim policajcima.

Huligani su bili potrpani u tri autobusa i jedan minibus uz budnu pratnju interventne policije koja je bila spremna na sva iznenađenja i koja je preuzela nadzor nad njima još na graničnom prijelazu sa Slovenijom. Kako nam prenose policajci tijekom prolaska kroz Hrvatsku nije zabilježen ni jedan incident niti su se autobusi iz bilo kojeg razloga zaustavljali na proputovanju kroz Hrvatsku.

Ključne riječi

Komentara 22

EU
eureka001
12:53 14.10.2010.

a zakaj ih nisu natjerali da trce maraton kroz hrvatsku, he he he he pa oni to znadu najbolje kak se bjezi i gazi sami svoje, he he he he

KU
kukuriku
19:19 13.10.2010.

tribali su ih priko Albanije i Kosmeta , vratiti nazad u rodnu-grudu...

EU
eugen
19:27 13.10.2010.

trebali ste ih malo propustiti kroz sake!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije