Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toma Nikolić poručio

Srbija više ne žuri u EU

'The new Serbian President Tomislav Nikolic (L) kisses with former President Boris Tadic (R) as he took his oath of office  at the National Assembly building in Belgrade on May 31, 2012. Nikolic, swor
AFP/PIXSELL
30.09.2012.
u 10:46

Sad ćemo malo misliti na sebe, imamo prijatelje na svim stranama i neka se natječu u Srbiji tko će nam više pomoći. Pripadamo velikoj svjetskoj obitelji naroda, želimo pripadati i europskoj obitelji, rekao je predsjednik Nikolić.

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u subotu navečer kako Srbija želi članstvo u Europskoj uniji, ali "neće trčati ni za kakvim datumima" jer ju je, kako kaže, 10 godina trčanja "dovelo na rub prosjačkog štapa", javlja agencija Beta.

- Sad ćemo malo misliti na sebe, imamo prijatelje na svim stranama i neka se natječu u Srbiji tko će nam više pomoći. Pripadamo velikoj svjetskoj obitelji naroda, želimo pripadati i europskoj obitelji. Znaju nas dobro i što možemo ispuniti i što ne možemo. Ono što nisu bili uvjeti za druge zemlje, ne trebaju biti uvjeti ni za Srbiju. Bez Kosova bi se osjećali kao čovjek u raskošvoj palači koji je na smrt bolestan - slikovito s izrazio Nikolić želeći reči kako se Srbija nikada neće odreći Kosova.

>> Hillary Clinton šalje Beogradu ultimatum o Kosovu u osam točaka

Ključne riječi

Komentara 38

GE
Gec
22:00 30.09.2012.

30.09.2012. u 21:49h urbanguy je napisao/la: ajde rvatici, sretno vam u europi. ------------------------------------------------ hvala, ne znam kako će nam biti, no sigurno je to bolji izbor od bivše srboslavije, sretno i vama gdje god išli sa Tomom Grobarom...trebati će vam!

OB
-obrisani-
10:55 30.09.2012.

ionako nemaju šanse...dok ne riješe Kosovo.........

BM
Boris Markovic
21:59 30.09.2012.

Samo Hrvatima da kazem. Ovi Srbi sto kaze da nece u EU su samo ljubomorni. Zavidni su. Meni nije krivo, ja sam vec obezbedio prostor ispod sljive. Imam razanj za pecenje, kazan za rakiju, a i zastavu sam stavio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije