Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE PREMA PRAVILIMA
Povratak na članak

Srbija subvencionira šećer proizveden u Hrvatskoj?!

Osim što podižu cijenu šećera u Srbiji, Hrvati ga prijavljuju kao domaću proizvodnju i temeljem toga dobivaju veće izvozne kvote za EU

Komentari 10

AG
Agramer198
10:35 08.06.2011.

Plačem u sebi, još samo fali da ne objavimo rat i okupiramo Vojvodinu kako bismo im uzeli sav taj šećer na izvoru...

VL
DU
Deleted user
10:26 08.06.2011.

Pa stvarno su ovi Srbi divan narod, gde god stignu pomažu a najviše komšiluk:))))

VL
Avatar 2gardijska
2gardijska
11:09 08.06.2011.

tako i treba,tko im je kriv kad su glupi

VL
OB
-obrisani-
11:10 08.06.2011.

pa kome ćemo pomoći ako ne komšijama kod nas ima se može se.........kad volite slatko..... kupi čiko bonu

VL
DU
Deleted user
12:11 08.06.2011.

Eto ovi Srbi nikad zadovoljni.... Kad ne kupujemo robu od njih onda se žale da im je hrvatsko tržište namjerno zatvoreno, kad kupimo 10% cijele proizvodnje onda se opet osjećaju oštećeni.... Može se naravno stvar i promatrati iz drugog kuta,, da nema te subvencije onda bi naše šečerane možda mrdnule du*e i organizirale proizvodnju tih 10% šečera u Hrvatskoj pa ga ne bi uvozile iz Srbije nego pomogle domaću proizvodnju....

VL
OB
-obrisani-
17:58 08.06.2011.

08.06.2011. u 10:35h Agramer198 je napisao/la: Plačem u sebi, još samo fali da ne objavimo rat i okupiramo Vojvodinu kako bismo im uzeli sav taj šećer na izvoru... ------------------------------------------------ Dobro mi u Srbiji, a pogotovo deo stanovništva iste koji stanujee u Vojvodini, poznaje vaše aspiracije i teritorijalne pretenzije koje su usmerene ka samoj Vojvodini!!! Ali mi ne brinemo puno za to, jer te svoje teritorijalne pretenzije nikada nećete moći realizovati, jer je nas Srba bez malo duplo više nego što ima Hrvata!!! A uz to još i sama Hrvatska ima problem što shodno broju stanovništva ima relativno ne naseljenu teritoriju, jer na prostorima koji su nekad naseljavali Srbi, danas niko ne živi, i ta teritorija je ne naseljena!!!.

VL
OB
-obrisani-
22:50 08.06.2011.

Bravo ! Konačno da se netko toga dosjetio! Pričali smo o tome godinama ali nisam znao da je došlo i do šefova!

VL
OB
-obrisani-
22:52 08.06.2011.

08.06.2011. u 17:58h vendetta je napisao/la: Dobro mi u Srbiji, a pogotovo deo stanovništva iste koji stanuje u Vojvodini, poznaje vaše aspiracije i teritorijalne pretenzije koje su usmerene ka samoj Vojvodini!!! Ali mi ne brinemo puno za to, jer te svoje teritorijalne pretenzije nikada nećete moći realizovati, jer je nas Srba bez malo duplo više nego što ima Hrvata!!! A uz to još i sama Hrvatska ima problem što shodno broju stanovništva ima relativno ne naseljenu teritoriju, jer na prostorima koji su nekad naseljavali Srbi, danas niko ne živi, i ta teritorija je ne naseljena!!!. -------------------------------------------------------------- Bili ste većina i u samoj srbiji pa je Kosovo odlepršalo! Usput znam kako razmišljaju srbi starosjedioci u Vojvodini za razliku od prečana!

VL
OB
-obrisani-
01:32 09.06.2011.

08.06.2011. u 22:52h lschmidt je napisao/la:Bili ste većina i u samoj srbiji pa je Kosovo odlepršalo! Usput znam kako razmišljaju srbi starosjedioci u Vojvodini za razliku od prečana! -------------------------------------------------------------- A kada pa to Srbi nisu bili većina u Srbiji?!! Kosovoo je \"odlepršalo\" zato što su to htele svetske siledžije broj jedan-Amerikanci, ops pardon kauboji, i što su tu teritoriju uzeli za svoju sveobuhvatnu vojnu bazu, a ne da bi je dali šiptarima!!! A molim te lepo pa mi reci, kako to razmišljaju starosedeoci u Vojvodini, da ne možda kao ti?!! I šta ti to znači prečani? Jer mi u Vojvodini ne poznajemo takav termin, a moja familija je baš dugo u Vojvodini, još od 1712. godine. Čak su bili i Austro-Ugraski činovnici, pa opet niko nikada nije spominjao taj termin!!! Taj termin koji koristiš je verovatno još jedan vaš ispljuvak kao i većina gluposti koju odvaljujete iz same obesti!!!.

VL
TH
thekurcula
10:16 09.06.2011.

Ode rasprava ponovo na geopolitiku! Šta je ovo, bre, na VL - nigde prosečan komentator nije niže obrazovan ali nigde se ne vode ovako uopštene geopolitičke teme kao ovde! Jel to isti onaj princip po kojem je svako najbolji fudbalski selektor i samo malo njega da puste da vodi reprezentaciju pa da viš kako se pobeđuje? Ovde je reč o sasvim običnoj ekonomskoj temi. Srbija mora da promeni svoj sistem subvencioniranja poljoprivrede jer, evo vidimo ovde, postoji rupa koja čini da srpski seljak uzme pare ua subvenciju od svoje države, a onda repu proda Hrvatskoj. To je sve što se iz ove teme može izvući.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.