Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talačka kriza

Srbija: Specijalci spasili djevojku (15) iz ruku otmičara kriminalca

otmica
MUP Srbije
25.06.2010.
u 12:40

Za primopredaje droge došlo je do oružanog sukoba, Marko T. smrtno je ranio supranika i dao se u bijeg, a sa sobom je poveo taokinju.

Nekoliko hitaca ispaljeno je u trenutku prodaje i preuzimanja droge između dviju kriminalnih skupina u Nišu. Prema izvješću MUP-a Srbije u srijedu u večernjim satima Marko T. ispalio je nekoliko hitaca u Vladu N. Iako je brzo prebačen u bolnicu, u četvrtak ujutro podlegao je ozljedama. Blic navodi da je riječ o Vladi Nikoliću (30).

Nakon pucnjave Marko T.  pobjegao je s mjesta događaja i sa sobom je, kao taokinju, poveo 15-godišnju M.M., koju su članovi kriminalne grupe doveli radi pružanja seksualnih usluga. Dok se on udaljavao prema Negotinu, ostali članovi grupa pješice su se razbježali u različitim pravcima.

Dežurna patrola prometne policije krenula je u potragu i u selu Kamenica pronašla parkiran mercedes 250 , koji je vozio osumnjičeni. U vinogradu, nedaleko parkiranog automobila, uočen je Marko T., koji je držao pištolj na slijepoočnici malololjetnoj M.M.

U pomoć je pristigla i specijalna policija iz Niša i započeli su pregovori.

U tijeku pregovora pripadnici specijalne policije uspjeli su se neopaženo približiti otmičaru. Opkolili su ga i krenuli u "napad". U trenutku kad su mu se počeli približavati Marko T. ispalio je jedan hitac iz pištolja. Metak, srećom, nikoga nije pogodio, a Marko T. uhićen je.

Policija je Marku T. odredila mjeru zadržavanja do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio više teških krivičnih dela: ubojstvo, trgovina ljudima, nedozvoljeno nošenje oružja, napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti, neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i protuprvano lišavanje slobode.

Za ostalim članovima grupe se traga. U tijeku je i operativni rad na rasvjetljavanju svih okolnosti.

 

Komentara 14

OB
-obrisani-
23:14 26.06.2010.

Ovaj posao je odradila jedinica iz sastava Niškog odreda žandarmerije koja je u sastavu MUP-a Srbije, a žandarmerija je manevarska snaga MUP-a!!!.

AV
avijaticar
11:22 30.06.2010.

to im je milosevic stvorio sve,strava,da se smrznes

SL
slovenija
20:22 25.06.2010.

Svaka čast - to je policija! Nevjerovatno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije